pühapäev, 2. juuli 2006

Bodygeometry

Kõiksugu keha ja jalajärgi tehtud tooted on hirmus toredad. Nad oleks veelgi toredamad kui nad ka minu keha ja/või jala järgi sobiksid. See põlvejama mis on nüüdseks juba nädala või rohkem kestnud ei anna siiani asu. Mõtlesin ja nuputasin ja kahtlustan, et probleem võib olla alguse saanud kusagilt siitkandist, millest ka see joonist proovib ülevaadet anda.

A - The Varus wedge is designed to stop the rotational movement of the foot (D), shin and knee during the pedal cycle by keeping the foot in full contact with the pedal platform at all times during the cycle. Flatter soles (C) can cause a rolling of the Knee (B), according to Specialized.

Ma kahtlustan, et see talla kaldenurk on minu puhul midagi põlve sees pahaks teinud või teine variant, et mul jalg liigub kingas liialt palju ja ohtlikult suured raskused langevad põlevele mingi imeliku nurga all. Kui keegi on analoogse probleemiga kokku puutunud või oskab midagi targutada selle koha pealt, et kuidas pedaalimisel rakendatav jõud võib vale nurga all põlvedele tiba halvasti mõjuda, siis oleks huvitav kuulata.
Randmevalu sain ära pidurilinke maapoole keerates ning samuti käiguvahetuslinke rohkem taeva poole keerates, et enam ei peaks pöialt niivõrd palju lenksu alla ettepoole lükkama. Samuti said sarved maapinna suhtes rohekem risti aetud ning tänased 75km olid käte koha pealt täiesti valutud.

Viide: Specialized BodyGeometry

Kommentaare ei ole: