neljapäev, 27. juuli 2006

LogiNoki: Hiir näitab pilti?

Ei ole vist ise selle peale tulnud, et arvutihiirega võiks filmi vaadata. Uuemad mobiiltelefonid suudavad juba suhteliselt muretult mpg formaadis filme näidata, kuigi võib natukene veel arusaamatuks jääda kellele see lukuaugust teleka vaatamise turg on suunatud.
Kui nüüd võtta mobiiltelefoni ekraan ja siis arvutihiire sisse monteerida, siis ongi uus toode millist vähemalt mina pole varem näinud.


Logitech ise ju tuli mingi aeg tagasi arvutihiirega välja mis näitas ega sul vahepeal uut e-maili pole tulnud või mõni IM vestlus alguse saanud. Selleks olid siis hiire peal väikesed tulukesed mis vastavalt blinkisid.
Samuti on olemas programmeeritavad klaviatuurid, mille klahvialuseid sümboleid on võimalik muuta, vahetades lihtsalt LCD klahvil pilti. Kui nüüd need kaks asja kokku panna, siis võikski varsti olla turul arvutihiired, mis e-maili saabudes näitavad laua peal kellelt kiri tuli või kui MSN'is keegi häält teeb, siis suudaks hiir seda teadet ka oma ekraanil kuvada.
Meil on olemas juba multimeedia hiired. Need kus saad lugu edasi ja tagasi kerida ja Play ning Stop vajutad. Hääletugevust ja mida kõike muud muuta. Miks mitte hiire ekraanile loo nimesid kuvada. Võimalusi on tohutult.

Viide: Project - LogiNoki

Kommentaare ei ole: