reede, 7. juuli 2006

macTV

Skype TV teemaga seoses meenus, et paar päeva tagasi tutvustati ka analoogse nimega uut saiti, nimelt macTV'd. Täitsa huvitav oli vaadata.
macTV Jemca, the number one Mac related video website! Formerly the macTV Videocast, here you'll find every video that was ever
sent out on macTV - Along with a hundreds more, including some HD Exclusives. Every video is available in both Desktop & iPod formats.


Kui täna mu üks lasteaia sõber helistas ja kurtis, et tal andis vana (1.5 aastat vana) Dell otsad ja tal on kõrini garantii vahet jooksmisest ja sellest, et "arvuti ise tõmbab viiruseid internetist alla", siis polnudki muud mõistliku soovitada kui "Get a mac". Aind et ma ei teadnud peale tallinna müügiesinduse kohe peast ühtegi teist piisavalt kompententset müügikohta kuhu teda suunata, kui ta ise parasjagu Tartus on tegutsemas.

Viide: macTV

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ta võib proovida Overallist osta. Nad müüvad neid koos Canoni asjadega.

Mart

Oliver ütles ...

no vaatab. mugavam on vist ikka tallinasse kohale minna ja saab sealt ka võibolla vähe näpunäiteid ja juhendeid kuidas uue arvutiga hakkama saada kui otse pc pealt ümber asutakse. Seda enam, kui tegemist on inimesega, kellel viirused "ise" arvutisse tulevad ja selle tehnikavärgiga väga sinasõber ei ole.