teisipäev, 15. august 2006

Hambad jalas

Peale Rakket ma mainisin, et jalg oli tiba katki ja verd lahmas siia-sinna. Vahepeal puhastasin kogu selle jama ära ja tulemus ei ole mitte parem. Päris vinged hambajäljed on jalas. Koos lisaks ka kindasti väga hästi naha alla sobiva Finish Line teflon õli, mulla, liiva ja muu tavotiga.

Esimene öö ei saanud üldse valuvaigistiteta magada, sest haav tahtis end ise ravida ning viskas end mugavalt paiste ja hambavalu sarnaselt pidevasse omaniku piinamise olekusse.

Kiirabi arvas, et küll ise korda läheb. No ju siis läheb. Kahe päevaga pole veel grammigi läinud.  

Väike valuaisting igase sammu!

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ise olen haavade peale pannud Braunovidoni salvi, toimeaineks polüvidoonjodiid ja näidustuseks naha ja haavade desinfektsioon. Kasutan seda eelmisest sügisest alates, kui sai rattaga sõites mööda asfalti näoga lennatud. Kas ta ka sinu haava puhul aitab, seda ma ei tea, kuid proovida ikka võib. :)

Oliver ütles ...

Käisin ka täna apteegis neid haavasalve ja põletiku vastaseid salve vaatamas. Suurem osa olid kõik venekeelsete kirjadega ja kuidagi kahtlased nägid välja. Jube kallid ka veel pealekauba. Samas see tutvustav tekst karbil jättis mulje nagu need salvid raviks kõiki haigusi. Siis ma mõtlesingi et kui ta sobib kõigeks siis tõenäoliselt ikkagi mitte millegiks.

Anonüümne ütles ...

Kui viitsimist on, siis võid homme uuesti apteeki vaadata, Braunovidon pole venekeelsete kirjadega, tootjaks on B. Braun Melsungen AG. Minule soovitas seda arst. Tookord oli mul nägu ikka suhteliselt katki ja ma usun, et suuresti ka tänu sellele paranes enam-vähem normaalselt ära, armid on muidugi näha. Hind oli viimati Valgast ostes 59.-, mida ma väga kalliks ei pea, arvestades seda, et mõnel ravimil on üks tabletileht sama kallis.

Oliver ütles ...

Üks huvitav asi mida ma apteegis nägin ja varem polnud näinud, olid vedel, piserdatav haavaplaaster. Ei saanudki hästi aru kuidas see töötab. Aga vähemalt edev nägi välja.
Lähen vaatan homme uuesti seda kreemi värk. Jube rahvas oli täna parasjagu poes ja ma ei viicinud väga oodata kui apteekril aega tekib, et mind natukene konsulteerida. Paar viimast apteegis käimist on kahjuks väga negatiivsed olnud.
Või ma lihtsalt satun selliste otsa kes absoluutselt ei tea mida nad müüvad.

Triin ütles ...

Sa peaks minu ema apteeki minema, ta on super vanakooli-proviisor, kes ei müü iialgi mingit sodi ainult sellepärast, et keegi käskis (apteekritel tõesti on omanike poolt pandud kohustused müüa konkreetseid tooteid, mis kuuluvad koostööpartneritele vms) vaid ikka seda, mis konkreetse probleemi puhul parim variant. Kahjuks ta toimetab Keilas, mitte Tallinnas. Muide - mõni venekeelse kirjaga asi on palu parem peenest välismaakeelse õpetusega asjast - kõik sõltub ikka toimeainetest ;)

Oliver ütles ...

See konkreetsete toodete müümise teema on tõesti päris hirmus. Ma olen ennegi seda juttu kuulnud, et kui apteeker suudab näiteks mingi perioodi jooksul näiteks mingi tootja aspiriini teatud hulga maha müüa, siis ravimitootja tuleb järgminekord juba väikese kingitusega. Jalg hakkab tegelt juba paranema. Omast lollusest tõmbasin eile kogemata muidugi haava uuesti lahti, sest ma korraks suutsin juba unustada, et mul jalg endiselt veel katki on.

Oliver ütles ...

Kui nüüd hästi meenutada, siis see oli vist Viru Keskuse apteegis. Kuskil natukene vasakut kätt keskmistes riiulites. Urgo vms oli vist firma nimi. Aind et omajagu kallis tundus see olevat.