reede, 11. august 2006

Polar Speed Sensor Kit

Elus peab kõik tasakaalus olema. Kord läheb hästi, kord halvasti. Kindel värk on see, et kui halvasti läheb siis justkui päästaks asjade ostmine. Asjad ju selleks ongi, et elu paremaks teha.
Mul oli ka täna vaja osta. Tegelt juba pool aastat olin tahtnud osta, aga lihtsalt meie kaubandusvõrgus ei olnud seda saada mida mul vaja. Proovisin isegi internetist tellida, aga sain vastuse, et ka nende laos on toode otsas. Nüüd ta siis eelmine nädal saabus meie kaubandusvõrgu poeletile. Väidetavalt ainult 1 eksemplar. Käisin korra vaatamas, ei ostnud. Läksin nädal hiljem uuesti, tõin koju ära.
Tegemist on täiesti mitte produktiivse tootega. Aga ta on ju natuke hi-tech ja kompuutri värk. Edev.

The Polar Speed Sensor measures speed and distance with wireless technology. After the ride, download this data to the computer along with your heart rate data. The Polar Speed Sensor is shipped with a Polar Bike Mount.

Ehk siis juhtmeta jalgratta kiiruseandur mis hiljem seob mõnusalt jalgratta liikumiskiiruse kõrgusega merepinnast ning südamelöögisagedusega. Hiljem arvutab ka kokku läbitud kilomeetrid ning tänu tarkvarale võimaldab natukene statistikat ja kokkuvõtteid teha. Mugav, sest ma ei ole tõesti viitsinud läbisõitu käsitsi kuskile üles kirjutada, kuigi peaks ja võiks.
Järgmised 2500 tundi peaks see automaagiliselt ise toimima. Vähemalt juhend lubab kuni 2500 tundi kiiruseanduri toimimist ühe patareivfahetusega.
Komplektis koos kiiruseanduriga oli ka Polar Bike mount kit (Polari universaalne jalgrattakinnitus), ehk arusaamatult ülemõistuse kallis plastmassist vidin, mis võimaldab kella lenksu külge paigaldada.

Polari universaalne jalgrattakinnitus on mõeldud südame löögisageduse monitori randmevastuvõtja kinnitamiseks jalgratta juhtrauale.

Uskumatu kuidas ühe lolli pastmassist jublaka eest saab niipalju raha küsida ja inimesed veel maksavad ka.

Viide: Polari kiiruseandur
Viide: Polari universaalne jalgrattakinnitus
Viide: Polari mudelid jalgrattatreeninguks

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Saan ma õigesti aru, et Polar S720i puhul pole jalgrattaga kasutamiseks vaja midagi juurde osta?

Oliver ütles ...

Jah, täiesti õige. S520, S720i, S725X on jalgrattamudelid, ehk nendega on komplektis kaasas see sama kiiruseandur mille mina juurde ostsin.
Juhul kui sa tahad kasutada ka teist jalgratast (mida ma hirmsasti teha tahaksin) siis lihtsalt on võimalik eraldi veel teine Speed sensor Kit juurde osta, sest kell ise toetab kahte erineva läbimõõduga ratast.

S625X ja S725X vahe ongi vaid see, et 625X'ga tuleb S1 footpod kaasa ja 725X'ga tuleb Speed sensor kaasa. Et üks siis mõeldud rohkem rattasõiduks ja teine jooksuks. Samas hiljem on S1'te kallim eraldi juurde osta kui kiiruseandurit.