kolmapäev, 13. september 2006

iPod Klõpsukas


Kunagi oli lahe kui tulid välja esimesed käise pealt juhitavad "iPodi joped". Pleier ise oli kuskil sügavas põuetaskus ja siis käise pealt said lugusid edasi-tagasi valida jne. See oli veel sel ajal kui muusikamängijad olid suured ja kobakad ning vajasid eraldi taskusse peitmist. No nii umbes aasta või kaks tagasi.

Uus iPod Shuffle on lahe. Ta on umbes täpselt sama suur kui Nokia mobiiltelefonide handsfree juhtpult millega muusikatelefonidel saab lugusid edasi panna. Käib klõpsuga kasvõu mütsi ääre külge ja ei mingit läbi riiete juhtmete vedamist enam.
Thanks to a sturdy, built-in clip, iPod shuffle goes with anything. Clip it to your sleeve, your lapel, your coin pocket, your backpack. No matter where you wear it


Kui ma õieti teisendasin, siis see vidin peaks kaaluma kõigest 15 grammi ja parematel päevadel kuni 12 tundi järjest muusikat kuulata.
Now made of sleek, durable anodized aluminum, the new iPod shuffle weighs in at about half an ounce and is less than half the size of the original.


Kes alati viimaseid ja vingemaid mänguasju peavad kaasas kandma, siis ega Shuffle polnud ainukene mis uuenduskuuri läbi käis. Tänasest on Applel nii mõndagi värskemat toodet pakkuda ja hinnad lähevad aina paremaks.

Viide: iPod Shuffle

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

mnjaa, eile oligi siis see päev, mida ma ootasin apple puhul. uued nanod tunduvad ka päris normulli hinnaga olem.