reede, 10. november 2006

Orkut Chätib

GoogleTalk vaatas, et ei õnnestu mitte omale aktiivseid kasutajaid külge pookida ning pookis end hoopis Orkutisse. Nüüdsest on võimalus Orkutiga intregeeritult Google Talkis kõigi Orkutis olevate sõpradega Chättida.
We noticed that a lot of orkut users have been using a separate instant messaging program to chat, which just seems like unnecessary work -- clicking around, keeping separate buddy lists, etc. This is why we've built Google Talk into orkut, so you can see your friends' availability and chat with them more easily.


Põhimõtteliselt siis lihtsalt Google Talki installeerimisel ja Google Talki featuuri lubamisel Orkutist lisatakse kõik su Orkuti sõbrad su GoogleTalki sõpradena ning nii kui nad on sisselogitud saad sa nendega kiirsõnumeid vahetada või kasvõi häälega juttu rääkida. Ja see ei ole veel kõik ...
We've put some orkut features into Google Talk too. In addition to chatting, calling, and sending files to your Google Talk buddies, you can also scrap them, receive instant notice when others scrap you, and quickly jump to any of their orkut profiles.


Selleks, et GoogleTalkil lubada kõik Orkuti sõbrad oma sõbralisti lisada pead sa võtma Orkutis esilehelt vasakult äärest Settings -> Google Talk settings -> ja sealt siis valima omale meelepärased seaded kuidas sa soovid oma sõpru GoogleTalkis näha.

Viide: Talking with Orkut

Kommentaare ei ole: