kolmapäev, 24. jaanuar 2007

Kvaliteetkompuuter Dell


Ega ma ei kurdagi. Suurepärane teenindus MAX 1-2-3'es. Täna sai juba teist korda sülearvuti emaplaati garantiikorras vahetamas käidud. Ma ei teagi kas selle üle rõõmustada või nutta, aga ma ei ole ainukene kellel see "well known problem" esineb. Kurb on see, et selline jama juba korduvalt esile tuleb, kuid positiivne on see, et probleemid kiirelt ja suhteliselt mõistlikult lahendatud saavad. Viid aga hommikul arvuti teenindusse ja õhtuks on sisikond vahetatud täiesti uue vastu. Igakord maksa vaid natukene töötasu, mis rahvusvahelise garantii alla kuulu.

I also have the same problem. I called Dell services and they confirmed that this ia a well known problem. It seems that there is a connection problem between the Bluetooth device and the mother board. The Bluetooth device is not always recognized by the BIOS.
To verify this they asked to push on the left side of the notebook (by the audio connectors).
This results most of the time in the popup window with the error message.

...

Hi, I have also D600 Dell- same problem : popup saying unknow device found and blutooth error.

...

I have a Dell 600m which I purchased last October, 2004 and about a week ago (end of January 2005) I starting receiving the endless loop of "USB device not recognized -- one of the USB devices attached to this computer has malfunctioned, and Windows does not recognize it" pop-up warnings as described exactly by others on this topic. It appears that I have the exact same problem as others. I found it very helpful that Dell Services acknowledged that this is a "well-known problem" -- a conflict between the Bluetooth device and the motherboard.

As a Dell Field Engineer we are always having to replace them on the D600,
and on my own personnal D600 is replaced it 3 times as well


Kui sa tahad omal nahal tunda kui metsiku kiirusega tegelikult tehnika meie ümber areneb, siis helista oma sülearvuti maaletoojale ning küsi kas oleks võimalik kaks aastat vanas sülearvutis olev mälu näiteks poole suurema vastu vahetada. Nii ma tegingi ja selgus, et need mälud mis minu läpparis asuvad, on moraalselt juba nii vanad, et nendega võib vaid varest visata ja tagasi neid küll keegi osta ei taha. Naiivne lootus oli, et äkki saab olemasolevad mälud tagasi anda ning uued natukene odavamalt asemele paigutada.

Viide: Third Bluetooth failure in a year!
Viide: USB Device Malfunction/Not Recognized

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kuigi esineb mõningaid tüüpvigu on siiski Dell igati tänuväärne toode. Ja Eesti tenindus on väga mõnusalt kiire. Näiteks kui sul oleks mingi Acer või muu madala otsa bränd kasutusel imed nädal kuni kuu näppu.

Nende vanade mäludega on täiesti kaputt, mitte kui üksgi müüja ei osta neid tagasi. Selle puhul on kaval osta kahete slotti omava plaadiga note. Alguses näiteks on ühes pesas gigs sees ja hiljem lased teise pessa ka giga juurde pista. Ainult enamik ostjaid ei suuda sellele ostu hetkel mõelda.

Oliver ütles ...

Kuulujuttude järgi on teiste tootjate garantiidega ikka märgatavalt rohkem jama kui mina seda Delliga kogenud olen.

Mälupesasid ongi D600'l kaks, kuid tobe on lihtsalt see, et tehasest tuli kohe 2x256Mb. Ja seda 256 mälu pole tänapäeval enam kellegile edasi anda.

Anonüümne ütles ...

aitäh, oliver!

Viin samuti oma D600 siis garantiisse.
Mul samuti see veateade miski aastakene pinda käinud, kuid ma ei taibanud, et asi garantii alla võiks käia ...

ja mul samuti 2*256 mälu, mis selgelt juba liiga vähe ...

Urmas ütles ...

IBM-iga, st Lenovoga olla asi ikka veel palju hullem, praagiprotsent lähenevat 100-le, st 5-st arvutist 5-l suuremat sorti jamad, emaplaadid, kõvakettad jne. Kurb.