neljapäev, 15. märts 2007

Nokia Sports Tracker

 Wow-wow-wiu-wow. Nokia arenduskeskuse laboratooriumid tahavad  sama teha mida minagi. Esimene linnukene on kohal. Nimeks on sel Nokia Sports Tracker ning põhimõtteliselt on see edasiarendatud rakendus mu trennitelefoni Sport funktsioonist.  

Nüüd on võimalus Symbiani sportlikule nutitelefonile juhtmeta GPS vastuvõtja lisada, mille abil automaagiliselt satelliitidega ühendust pidades salvestatakse ja kuvatakse mulle infot minu liikumiskiiruse ning asukohta kohta.

Kui alles hiljuti maare ja heiti blogis Heiti kirjutas kuidas ta käis Pirital oma uut käsiGPSi testimas ning hiljem oma suusaraja Google Earth mapsile laadis, siis tundus see mulle hirmus laheda võimalusena.
Nüüd annab Nokia arenduskeskus selle sama funktsionaalsuse. Nokia Sports Tracker aplikatsioonis on eraldi spordialana välja toodud muude alade hulgas ka suusatamine ning hiljem on võimalus kõik oma suusarajad mugavalt Google Earth kaardile laadida.


If you want to see your recorded track on the map, you can export the workout to a file in KML format (in workout summary choose Options->Save as->Export to Google Earth) that can be visualized using 3rd party applications, such as "Google Earth".

Viide: Nokia Reasearch Center - Nokia Sports Tracker

Kommentaare ei ole: