esmaspäev, 7. mai 2007

7. Mulgi rattamaraton

 Sarjast "Ikka juhtub uskumatuid lugusid". Seekord toimus mulle teadaolevalt minu esimene identiteedivargus. Päise päeva ajal.

Kui mina üks kord oma varustusega alla järveäärde jõudsin, oli stardinumbrite jagamine juba alanud. Läksin siis ka nagu kord ja kohus oma numbri järgi ja mida ei ole, see on minu stardinumber. Protokollis on olemas, et mul peaks ikka stardikoht ja stardinumber olemas olema, kuid numbrikastist ei tule teda kuskilt välja.
Nii siis saingi "tagavaranumbri" millele pandi peale märge, mis lubas startida minu "originaal 500 - ... stardigrupist".

Rada ise oli oodatult vinge. Tulemus ootuspärane. Võistlus on tublide treeningute tulemus ning vaimusilmas umbes sinnakanti finishiprotokollis  proovisingi sõita. Ule varju ei huppa kuidagi.
Juba stardikoridoris olid eelmisest aastast tuttavad näod vastu vaatamas. Kui just arengus mingit ulmelist hüpet ei tee, siis ikka igal võistlusel sõidavad samad mehed sama kiirelt ehk näod hakkavad juba meelde jääma kellega on koos tunde metsavahel veedetud.

Tempo sai valitud mõõdukas kogu distantsi vältel ning seetõttu ka enesetunne kogu raja ulatuses oli täiesti talutav ega ka hiljem polnud mingit meeletut rampväsimust. Täitsa ilus päev oli.

Hetkel on vaid veider situatsioon kus kaks minu nimelist inimest on lõpuprotokollis. Õnneks "päris" mina oli mu varastatud identiteedist mõni minut kiirem.  

Rääkigu mida need telereklaamid tahavad aga tavalisi rattamaratoni läbinud sokke tavalise masinpesuga puhtakse ei pese.

Metsas oli ka mõni niiskem koht.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kui see inimene kogemata vale numbri sai, võis temagi olla hämmastunud oma nime finishiprotokollist üldse mitte leides :) Kirjuta korraldajatele, et kui keegi kurdab oma nime puudumise üle, võib tema tulemus olla Sinu nime all...
Kui keegi meelega stardimaksust kõrvale hiilis või koridoris paremat kohta tahtis... hmm, see on valus.

Oliver ütles ...

Ma tegelikult kahtlustan viga süsteemis :P
Ehk siis tüdrukutel on registratuuris lauapeal pakk A4 pabereid kus on kirjas Osaleja nimi, vanuseklass, number jne. Nüüd nad vaatavad paberi pealt nime ja seda mis numbri peaks osaleja saama. Kuna osaleja ei pruugi täpselt teada mis tema stardinumber seekord on, siis tüdruk registratuurist võtab kogemata sarnase või vale numbri ning annabki heauskselt võistlejale kelle stardinumber protokollis oli 547 asemel hoopis 574 vms. Numbri ja kiibikomplekti peale pole aga võistleja nime kirjutatud.