kolmapäev, 2. mai 2007

78. Suurjooks ümber Viljandi järve

78. Suurjooksu Ümber Viljandi järve lõpetas 2101 võistlejat

Üks neist mina ja mu sõber. Jooks oli fun. Tulemus ootuspärane. Natukene küll halvem kui eelmisel aastal. Tingituna ka sellekevadisest natukene teistsugusest treeningplaanist. Ise ajastasin natukene valesti oma asju, aga eks teinekord olen targem.  

Vähemalt koguaeg kuni lõpuni sain pidevalt kaasvõistlejatest mööda joosta kuna stardinumber oli soodsalt 1441. Ligi minut kulus enne kui stardikaare alt läbi mahtusin.
Rahvasummas sai samm sammult vaikselt muudkui ettepoole trügitud kuni järveotsas hakkas juba natukene rahulikumaks minema ning sai hakata juba natukene omas tempos liikuma. Mitte koguaeg maha vaadates, et kellegile kanna peale ei astuks või otsa ei koperdaks.

7km enne lõppu märkasin ka esimest kilomeetritähist ning kiire pilk kellale andis teada, et ma olen siiamaani ajanäitaja järgi suisa jalutanud. Mis sest, et pidevalt sai tagantpoolt ettepoole trügitud.
Kiirendasin sujuvalt tõusvas tempos sammu ning iga järgnev kilomeeter hakkas eelmisest ligi 10-15 sekundit kiiremini mööduma. Viimane lõpp tuli suisa 4.40min/km mis on iseenesest juba päris hea tulemus. Vaimusilmas kujutasin ette, et oleksin võinud terve distantsi kuskil 5min/km tempos läbida nii nagu sai seda SEB sügisjooksul tehtud, kuid seekord läks alguse segasummas omajagu aega kaotsi.

Seega siis finishiprotokollis:

Koht:1272
Stardinumberr: 1441
Nimi: Oliver Ojamaa
Sugu: M
Sünniaasta: 1983
Sünnikoht: Viljandi
Riik: Eesti
Lõpuaeg: 1:05:21
Vanuseklass: M21
Koht vanuseklassis: 513

Mis peamine, enesetunne ja meeleolu oli kuni lõpuni väga hea ja positiivne ning igati võib rahule jääda seekordse suurepärase jooksuüritusega.

Huvitav on see, et diplomi peal peale võistlust oli hoopis teine tulemus kui Järvejooksu kodulehel ning omakorda veel erinev on tulemus Sportinfo portaalis. Võistlus oli üks, aga tulemust tõlgendavad kõik natukene omamoodi. Aeg on küll kõikjal sama, aga koht protokollis on tiba erinev.

Viide: Grand Race Round Lake Viljandi

Kommentaare ei ole: