laupäev, 19. mai 2007

Superstaaride kool

Möödunud nädalal ei läinud koolis väga hästi. Eksamitega ei vedanud. Teisipäeval läksin eksamit kirjutama. Jõudsin juba esimesele küsimusele vastama hakata kui õppejõud juurde tuli ja ütles, et "Ma tean, et sa tead mida sinna kirjutada." Eksam sooritatud. Taustaks niipalju, et teinekord piisab eksami ära tegemiseks sessi ajal loengutes kohal käia ning elavat diskussiooni tekitada nii, et eksamiküsimused sisuliselt kõik loengus saavad õppejõujga läbi arutatud.

Reedel oli ühe teise huvitava aine viimane tund enne eksamit. Usinalt ettevalmistatud kodutööd lasti kõigil ette kanda, kuid minul ja Superstaari saate Triinul paluti 2 minutiga uus kodutöö ära lahendada ning tulemus jooksu pealt ette kanda. Päris ebameeldiv ja keeruline ülesanne pealegi.
Loengu viimaseks lauseks jäi õppejõu poolt: "Kohtume järgmisel reedel eksamil kell 10. Välja arvatud Oliver ja Triin. Teil on tänasega eksam sooritatud."

Käid nagu koolis küll, aga eksameid ikka teha ei saa :S

2 kommentaari:

Triin Toomesaar ütles ...

Se's mõttes, et... misasja 'Superstaari saate Triin'? :D Ma eksisin sinna kogemata vale kuufaasi tõttu ära, kaheks sekundiks (ja tänu taevale mitte kauemaks) vilksatasin eetris ka. :$ Juba sellest piisab, et endale selline nimi külge saada või? :D

Triin Toomesaar ütles ...

Eks ma ikka üritan inimestele võimalikult vähe närvidele käia. ;)