esmaspäev, 14. mai 2007

Tegija kannab kiivrit

Kodumaine reklaam



Välismaine reklaam



Pooldan igati kampaaniat, kuid huvitav näha kuidas meil proovitakse positiivse naerunäoga kiivrit kandma meelitada, kui samal ajal mujal maailmas heaga ei ole kiivrit pähe saadud ja proovitakse halvaga.

Nädalavahetusel teatas Rauno targalt, et tema emmega sõitma ei lähe, sest emmel pole kiivrit. Vot siis.
Reklaam on jõudnud sihtgrupini. Kuigi sõbrad 4-5 klassis pidid veel kohati kiivrikandjat narrima, et "Noh, oled nüüd tegija vä!?". Ise tuleb eeskujuks olla, siis võtavad ka sõbrad eeskuju. Päris mitmed on juba võtnud.

Muuseas, kes kiivrit tahab, siis Hawaii Expressis on praegu kiivrikampaania raames terve hunnik kiivreid -15% allahindlusega.

Viide: Tegija kannab kiivrit

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

alternatiiv https://www.ekspress.ee/viewdoc/E7A2EB61FFA6D111C22572CF0055A0B9

Anonüümne ütles ...

Kiivritega on see häda, et need näevad välja nagu kurat teab mis pedemajakad. Kui sa oled mingis mesilasekirjus karjuvat värvi kostüümis sportrattur siis sobivad need sulle küll, aga kui sa oled selline tavalise rattaga tavaline rattur, siis on kõik need olen-vinge-kotkas, vahi-kui-voolujooneline ja mul-on-tuleleegid-peas kiivrid lihtsalt napakad. Üks mu tuttav naisterahvas, kes on korra elus kolaka pannud ja pea lõhki sõitnud, ei kasuta kiivrit endiselt just seepärast, et meil müüdavate kiivritega näeks ta välja nagu tsirkusest kinga saanud kloun. Ja ma olen temaga täiesti nõus.

Paluks vihjet, kus müüakse kiivreid mis ei näe välja nagu leegitsev pardi pealuu või ei jätaks muljet, nagu oleks sul mõne surnud looma rinnakorv peas.

Oliver ütles ...

Väga tabav võrdlus surnud looma rinnakorviga ;) Aga see rinnakorv on hea selleks, et õhk natukenegi läbi käiks. Küll aga tahavad sealt rinnakorvist sooja ilmaga ka igast putukad ja mutukad läbi käia, aga uuematel kiivritel on selle tarbeks võrk nende aukude ette tõmmatud.

Seda ma kahjuks ei tea kust saaks vähem pedemajakaid kiivreid, kuna ma ausaltöeldes pole ise sellise pilguga neid isegi vaadanud. Et nagu linnainimese rattakiiver või nii.
Ise ma kunagi kiivrit ostes pedereerisin ja tuunisin seda ise. Käisin sellises firmas mis valmistab liiklusmärke ning küsisin nende käest liiklusmärkidel olevate helkivate kleebiste ülejääke ning lõikusin neid kiivri peale, et oleks veelgi enam pedemajakas. Just selle eesmärgiga, et see majakas suurtele maanteeCruiseritele võimalikult palju silma jääks ka hämaras ning, et nad kogematta mulle otsa ei kihutaks.