kolmapäev, 21. november 2007

Nokia Sports Tracker Beta

image

Nokia Sports Trackeri tarkvara on saanud omale väga hea väljanägemisega kodulehekülje, kuid mitte ainult. Sports Trackeri tarkvara uus telefoniversioon on nüüdsest niivõrd nutikas, et oskab otse sinu treeningud ja metsarajad otse telefonist sinu Sports Trackeri kodulehe kontole kanda ning neid seal mugavalt ja ilusasti sissehitatud Google kaardil kuvada koos statistikaga. Uudne on veel see, et trennis tehtud pildid on samuti võimalik geograafiliste koordinaatidega varustatult sinna samma Sports Trackeri kodulehe laadida ning neid koos oma teekonnaga ilusasti kuvada.

Põhimõtteliselt sai kõike seda sama ka varem teha, kuid käsitööd oli hirmus palju. Nüüd on see sama funktsionaalsus ilusasti uude programmiversiooni kirjutatud. Oodata on API valmimist ning mõne aja pärast võib loota, et näiteks siin samas blogi ääreribal saab kuvada viimaste treeningute radasid ning pilte.
image

Kui siiani on Nike+ küllaltki vingelt iPodi ning Nike jooksuarnduri kasutajaskonnale oma kommuuni loonud, siis ma ei näe põhjust miks Nokia ei võiks midagi analoogset Sports Trackeri peale ehitada. image
Praegusel kodulehel on võimalus lisada omale sõpru ning nendest koostada veel omakorda sõprus ja treeninggruppe. Oma personaliseeritud esilehele kuvatakse siis omakorda sõprade viimased trennid.

Väikene tootemüük on lehele samuti külge poogitud. Teada on, et bluetoothi ning GPS'i kasutamine jahedas kliimas ei anna aku kestusele just eriliselt juurde. Samal Sports Trackeri lehel pakutakse kohe müüa näiteks lisaakusid, niiskuskindlaid telefoni kandekotte, juhtmeta kõrvaklappe jne.

Viide: Nokia Sports Tracker Beta
Viide: Nike + Apple -> Tune your run
Viide: E-series blog: Nokia Sports Tracker Beta - New Online Service

Kommentaare ei ole: