laupäev, 5. jaanuar 2008

Miks Wiki on hea?

Teemablogid on ägedad. Teemasaidid on head. Nedega on aga see jama, et üldjuhul ühte blogi kirjutab üks kuni väikene hulk inimesi ning tihtilugu traditsioonilise teemakohase kodulehe haldamine on ka ühe inimese nokitsemine.

Kui aga kõik teemast huvitatud inimesed saaksid teemakohasele kodulehele teemakohaseid sissekandeid teha ja üheskoos kvaliteetset sisu luua? Siinkohal tuleb Wiki appi. Alljärgnevat videoklippi vaadates assotseerus mulle kohe üks meie kodumaine teemablog "UrbaanUrr - Rolleriga Eestis, aasta läbi" mis paistab olevat peaasjalikult Telleri entusiastlik-fanaatiline ettevõtmine jagamaks rolleritemaatilist informatsiooni maakeeles. Vägagi toetan selliseid ettevõtmisi, kuid see oleks ehk veelgi efektiivsem kui blogi keskkonna asemel UrbaanUrr jookseks Wiki peal, kus kõik samade huvidega rolleri entusiastid saaksid üheskoos oma teadmiski ja kogemusi jagada ning kirja panna.

Järgnevas videoloos asenda nimi Sara nimega Siim, ning sinist värvi motoroller punase Vespaga. Seal on ilusasti ja lihtsalt motorollerifännide näitel seletatud miks Wiki on hea.


Viide: UrbaanUrr - Rolleriga Eestis, aasta läbi

Kommentaare ei ole: