pühapäev, 27. aprill 2008

Kubija Lendorava rada

Möödunud nädalal sattusin töökohustusi täietes pooleks nädalaks Võrru. Öösel tudusin rahulikult Kubija hotellis, mille kõrval asus üks huvitav atraktsioon. Kohalikud kutsuvad seda "Lendorava rajaks".

Lendorava rada on viie kuni üheksa meetri kõrgusele puude otsa ehitatud köitest-trossidest rada. Rajal on kaheksa erinevat ülesannet. Iga ülesanne kujutab endast liikumisülesannet jõudmaks ühe puu küljes olevalt platvormilt teisele.

Proovisin siis isegi selle raja ühel hommikul ära. Tõsiselt fun. Täitsa soovitan neile kes sinnakanti satuvad. Kuna ma varem polnud sedasorti atraktsioonidega kokku puutunud siis vähemalt mul oli küll huvitav. Jala võttis ikka alguses korraks värisema.
Ei tea palju see instruktor seal nalja viskas või tõsijuttu rääkis, aga vähemalt mul lasi ta 9 meetri kõrgusel kettide otsas rippuval palgil edaspidi ja tagurpidi jalutada ning peale raja läbimist teadis tunnustust jagada, et vähesed on need kes esimese korraga suudavad raja niimoodi läbida, et kordagi turvaköitest abi ei otsi. Ei olnudki nagu väga vajadust abi otsida. Sai ilusasti ilma hakkama.
Kukkumise proovisin ka ära viimast ülesannet läbides, et vähemalt teada saada mis tunne oleks sealt ülevalt alla kukkuda. Väga mõnus tunne.

Kahe ja poole minutiga rada läbi jalutada pole mingi probleem. Nagu allolevalt videolt isegi näha võib.


Viide: Lendorava rada
Viide: Hotell Kubija

Kommentaare ei ole: