teisipäev, 13. mai 2008

Opera mini 4.1 ametlikult avalik


Umbes kuu või natukene rohkem tagasi lubati tõelistel Opera mobiilibrowseri fännidel proovida ja katsuda Opera Mini 4.1 veebilehitseja prooviversiooni. Ise selle aja jooksul igapäevase telefoniga veebisirvimise käigus ühtegi viga ei täheldanud, kuid loota võib, et nüüd uus ja värske Opera Mini 4.1 viimane versioon on saanud kõik teadaolevad vead parandatud ning seeläbi on programmi töökindlust oluliselt tõstetud.

Tarkvara valmistajad lubavad, et Opera Mini 4.1 on kuni 50% kiirem oma eelkäijast. Mugavamaks kasutamiseks on täiustatud ennustavat aadressi sisestust, ehk telefon proovib pidevalt ära arvata mis internetiaadressi sa proovid veebilehitseja aadressierale sisestada ning seeläbi vähendab väikese mobiiliklaviatuuri peal tähtede trükkimise vaeva.

Telefonides kus on võimalus näiteks vaadata ja/või muuta Microsoft Office kontoritarkvara poolt loodud dokumente, saab nüüdsest Opera Mini veebilehitseja abil neid telefonis loodud ja/või muudetud faile internetti üles laadida või siis teistpidid jällegi internetist alla laadida ja siis failile telefonis mõningaid täiendusi teha.

Opera Mini 4.1 on mobiiltelefoni allalaetav kasutades juba telefonis olevat veebilehitsejat ning suunates see lihtsalt aadressile: operamini.com ning järgides edasisi juhiseid. Alternatiivina võib Opera Mini programmi laadida arvutisse ning arvuti vahendusel paigaldada ta telefoni. Või siis hoopis tellides internetist SMSi teel otseviit Opera Mini 4.1 allalaadimiseks.

Viide: Uued funktsioonid Opera Mini 4.1 mobiilses veebilehitsejas
Viide: Opera Mini 4.1 allalaadimine

Vaata ka Opera Mini 4.1 uut versiooni tutvustavat videoklippi mis räägib uutest ja lahedatest Opera Mini funktsioonidest.




Väikene videoklipp kirjeldamaks mobiilse veebilehitseja kasutamist oma igapäevastes toimetustest.

Kommentaare ei ole: