kolmapäev, 30. juuli 2008

Samsung SGH-U800 mõnus metallist korpus

Kui sulle mingil põhjusel meeldis või siiani meeldib Nokia 6500 Classic õhuke, lihtne ja hea mobiiltelefon,
image
siis nüüd on sulle üks uus telefon valmis tehtud.
Samsung on turule tulnud uue 92 grammi kaaluva ning 9 mm paksu mobiiltelefoniga SGH-U800.
image
Mulle jäi ta silma ja näppu just tema tagasihoidliku, soliidse metalse väljanägemisega. Kätte võttes on roostevabast terasest valmistatud korpuses telefon oluliselt mõnusama tundega kui mistahes plastikust telefon.
image
Nupud on samuti metallist ning iga nupuvajutus on konkreetne ja hea tunnetusega.
image
Menüüd ja menüüteemad on kontrastse kujundusega mis teeb ekraani lugemise küllaltki hõlpsaks. Funktsionaalsuse ja lisavidinate poolest aga nagu iga teine tänapäevane telefon. Ei midagi erilist esiletoomiseks.
Samsungile omaselt teeb esmakordselt telefoni käivitades telefon mõne jaoks väga häirivalt palju rõõmsat meloodilist häält. Tehasest tulles on telefonil aktiveeritud telefoni käivitamise heli, mis kohe valjult sind tervitab. Klahvihelid piuksuvad häälekalt, nii et ka kõrvaltoas inimesed teavad, et sa oled omale uue telefoni saanud, ning kui lõpuks telefoni välja lülitad, siis laulab telefon sulle veel väikese laulu, enne kui tuttu läheb. Metallist korpusega telefonile kohaselt sai klahviheliks valida metalse “Metallic” kõla.
Telefon, mille korpuse materjal teeb telefoni kasutamise kogemuse tiba teistsuguseks kui see millega plastikust telefoni kasutajad on igapäevaselt harjunud.
Viide: Samsung SGH-U800

2 kommentaari:

Marek ütles ...

LG Shine ripoff

Martin ütles ...

Millal müüki jõuab ja palju maksma hakkab?
Suutsin just oma 6500 classicuga meres ujumas käia. ^^