teisipäev, 19. august 2008

Lonely Planeti reisisoovitused Nokia Maps kaardiprogrammis

image Rännumeeste seljakott muutub tänu moodsale tehnikale ehk tiba kergemaks, sest Nokia hakkas koostööd tegema Lonely Planeti reisiraamatute tootjaga. Nüüdsest on võimalik telefonis Nokia Maps kaardiprogrammis lisaks teedele-tänavatele ja sõidujuhistele uurida ka seda mida Lonely Planet soovitab piirkonnas ette võtta ja vaadata.
Stephen Palmer, CEO, Lonely Planet Publications added, "This is a genuinely transformational deal, which makes Lonely Planet content readily available regardless of time or place. It will help all those questions which travellers frequently have on the road such as 'What should I explore today' or 'where should I go for dinner tonight?' Together with Nokia we will help more travellers connect profoundly with their world, every day."
Kes ei ole omale varasemalt ööbimist broneerinud, siis Lonely Planet kindlasti soovitab omaltpoolt, kust võiks peavarju leida või maitsvat lõunasööki nautida.
Hetkel on Lonely Planeti juhistega Nokia Mapsi programmis kaetud ligi 100 sihtkohta ning see linnade arv suureneb pidevalt.
Lonely Planeti juhiseid saab telefoni laadida Nokia Maps 2.0 programmist, kui võtta menüüst “Extras” ja sealt alt “Guides”. Allalaadimise hinnaks saab olema Nokia sõnul 7.99 Eurot.
Hetkel vähemalt Eesti ja Tallinna kohta ei olnud seal Lonely Planeti poolt mingit juttu. Saadaval oli vaid Berlitz Travel Guide.
Viide: Lonely Planet content now available on Nokia Maps

Kommentaare ei ole: