teisipäev, 4. november 2008

Meeleheide kuubis

Proovin kameeleonit teha. Kasinates oludes end kuidagimoodi sobivamalt ümber organiseerida.

Hommikuti on jama, et linna jõuda. Kõik tahavad jõuda samal ajal ja sõiduteedest on saanud tihked pudelikaelad. Teistpidi hiljem jälle sama jama. Kõik tahavad õhtul millegipärast koju.

Rattaga käimine on alternatiiv, aga sellega on jälle omad valud. Eile käisin. Tulles oli väljas kottpime. Vähemalt on mul uus väga bling-bling vilkuv tagatuli.

Täna proovisin järgmist alternatiivi. Õhtune metsajooks ümber organiseerida hommikuseks enne tööpäeva jooksuks. Kell 7 hommikul parkisin auto kontori lähistele ning veetsin tunnikese Kadrioru pargis sörkides. Peale tööd kottpimedas sörgile minna on üha raskem. Mega väsimus. Hommikul aga on värskust justkui natukene rohkem, ning kui jooksu alustada veel kottpimedas, siis kella kaheksaks hakkab juba valgeks kiskuma. 8:15 laua taha istudes on juba vägagi värske olemine ja tunne nagu päev oleks juba ammu-ammu alanud. Ei mingit kohvi enam hommikuseks äratuseks.

Kui nüüd see hommikune 6st ärkamine väga vilja ei kanna, siis järgmine samm on "Tellerit teha". Võtta natukene pikem lõunapaus päevavalguses ning teha sel ajal väikene virgutav sörk.

Spart Sport hakkas pakkuma spets lõunapausi "ekspress" rühmatreeninguid. Algusega kell 13 päeval.

Kommentaare ei ole: