teisipäev, 20. jaanuar 2009

Nokia N79 firmware upgrade 11.049 RM-348

Eelmisel aastal vahetult enne jõule läks internetis üks kuulujutt lahti. Küllaltki selline spetsiifiline. Teatud ringkondades lekitas keegi sõna, et Nokia N79 uus firmware versioon 11.049 on väljas ning avaldas megapika vigadenimekirja mis nüüd väidetavalt uue tarkvaraga on ära parandatud.
Meeleheites blogijad asusid seda uudist maruliselt replikeerima. Ilma, et oleksid ise fakte kontrollinud. Kohati isegi päris piinlik tegutsemine. Reaalselt polnud aga Nokia sellele mudelile veel ühtegi uuendust välja toonud.

Kuni tänase hommikuni. Tõenäoliselt tehti uuendus kättesaadavaks piirkonniti või seda võib oletada Nokia foorumi põhjal, kus osad kodanikud sai uuenduse kätte juba mõned nädalad tagasi. Täna hommikul teatas mu N79, et uus uuendus on saadaval. Kas laed alla?

Üle FOTA laeti 7MB fail alla ja hommikusöögi ning hambapesu jooksul oli seni kahjuks küllalt "bugine" telefon omale värskema tarkvara selga saanud. Nüüd on vähemalt lootus, et telefon on töökindlam ja ei viska enam veidraid vimkasid niivõrd palju.

Seth kirjutab täna kuidas turundajad ei müü ju sisuliselt muud kui lootust.

Kommentaare ei ole: