reede, 5. juuni 2009

Vargus Eesti Infotehnoloogia Kolledžist

Minu rahakotivaras/pätt on vabaduses. Üks teine pätt on veel vabaduses. Üks vabaduses olev varas käis eile ITKs ja viis sealt tehnikat niipalju kui kanda jõudis.

Siim annab teada:

Täna päeval (neljapäeval 04.06.2009) umbes 12:30 paiku toimus ITK majas vargus, mistõttu palun teie abi allpool piltidel näha oleva isiku tuvastamisel.

image

Meil on piisavalt videomaterjali, mis tõestab,  et piltidel oleval tegelasel õnnestus majast lahkuda koos ITK-le kuuluva MacBook laptopi ja JVC videokaameraga. Asjaga tegeleb politsei, aga loomulikult on igasugune abi teretulnud.

image

Lühidalt äraviidud tehnikast, juhuks kui midagi sellist peaks soodsa hinnaga kuskilt „välja ujuma“:

* MacBook Intel Core 2 Duo 2GHz, 2 GB RAM, 160 GB HDD,  MAC Address 00:23:32:b5:37:30, Serial Number W88441X41B0, toiteplokk jäi maha.

* Kõvakettaga kaamera JVC GZ-MG505E koos musta värvi kotiga, milles toide ja mõned juhtmed.

Parimat,

Siim Kruusmaa
IT süsteemide juht
siim.kruusmaa@itcollege.ee
Skype
: siimkr
Tel +372 6285 823
GSM +372 5055 119

3 kommentaari:

Tõnu Samuel ütles ...

Nahkjopedega noormehed kipuvad olema narkommanist Vadim või Volodja Lasnamäelt. Üks selline lasi kord ka minu läptopiga jalga.

Konn ütles ...

Mina kes ma olen üdini tallinna inimene... pole õrna aimugi kus asub IT College... ma tean, et midagi asub kesklinnas ja et midagi asub mustamäel... kust konkreetne asi jalutama läks. Sellised on yldjuhul kohalikud ja pakuvad kraami lähimasse pandimajja või taksopeatuses seisvale taksojuhile. Igaljuhul pisut täpsustust oleks kohane... loodetavasti jõuavad asjad omanikule tagasi

Marko Puusaar ütles ...

Arvuti on nüüd tagasi jõudnud tänu IM Arvutite tähelepanelikule tegutsemisele. Videokaamera osas tasub veel silmad lahti hoida ja tähelepanelikel isikutel ka teemast kohe teada anda.

Eesti Infotehnoloogia Kolledž asub Tallinnas Mustamäel aadressil Raja 4C - sellel aadressil toimus ka vargus.