esmaspäev, 21. detsember 2009

Trendsetter

Vahel olen natukene kiuslik. Teen mõnda asja natukene teistmoodi, kui võibolla igapäevased normid ette näevad.

Eile panin auto sooja ja hakkasin autot lumest puhastama. Rookisin kõrvalseisvad autod ka puhtaks. Käisin korra ära. Tulin tagasi. Keegi oli käinud ja vahepeal puhtaks teinud ka need autod mida ma puhtaks ei rookinud. Iseenesest nii ju ei peaks tegema?

Meil on majaees pikk rida autosid. Kirjutama reeglina ühe maja inimesed panevad kõik oma autod majaette ühtepidid. Ninad akende poole. Kui kellegil külalised tulevad, siis kohe näed, et võõrad on külas, sest autod on teisiti pargitud kui tavaliselt. image

Eile tõstsin autol kojamehed üles. Nii nagu vanasti ikka tehti. Et kojamehed öösel esiklaasi külge kinni ei külmuks. Kunagi varem pole meil see aasta veel ükski teine autoomanik nii teinud. Täna olid kuuel! autol kojamehed üles tõstetud.
image Üks ees ja teised kohe järgi. Huvitav.

3 kommentaari:

Priit Raudla ütles ...

Proovi järgmine kord nii, et katad auto esiakna kinni spetsiaalse teki või analoogsega, kas ka siis on teised seda moodi teinud. Päris huvitav:)

Oliver ütles ...

Kusjuures meil kõrvaltänavas üks mees teeb nii. Kindlasti väga kasulik, kuid ma ise ei saa seda teha, sest see lumine ja külmunud lina tuleks pärast autosse visata. See aga sulab vahepeal sõites ära ning tekitab autosse asjatut niiskust. Pärast klaasid seestpoolt jääs. Tuppa kuivama ei viici ka seda tekki viia. Oma majas elaks, siis oleks igatepidi lihtsam.

ek ütles ...

Mulle on jäänud mulje et see kojameeste aknast eemale kiskumine on paras idiootsus. Kojamees kõlmub ju kõverasse ja kaardu ära ja pikapeale jääbki kuju moonutatud ka pärast ülessulamist. Ja siis hakkavad nad triibutama ja häälitsema. Kojamehe varre vedru võib ka ära väsida.