kolmapäev, 9. juuni 2010

Kompott

Sarjast “avastame uusi söögikohti” ehk, kuidas me juhuslikult sattusime kohvikusse, mis avati alles eile.
image
Narva maanteel, Peda vastas, üle tee.  Trammipeatuse juures põhimõtteliselt. Seal, kus all korrusel on Jaapani koht Sakura ja enne oli üleval teisel korrusel Chopsticks vms. Nüüd see ülemise korruse koht on uueks tehtud.
image
Idee poolest vist natukene nagu NOP. Suurem, ruumikam, trendika lihtsa vanamoodsa sisustusega. Lambikupliteks seinal olid kandilised köögiriivid. Suured kolmeliitrised kompotipurgid olid disainielemindina riiulisse laotud.
image 
Hubane, kodune koht. Teenindajad esimeste päevade puhul väga entusiastlikud ja sõbralikud. Niipalju, kui me lõunasöögiks toitu mekkisime oli kõik ülimaitsev. Väga positiivsed emotsioonid.
Pea tunnikese lõunatunnil, mis me seal veetsime, saabus vaid veel üks seltskond, kes kahjuks küll millegipärast kiirelt lahkus. Esimesel hetkel lõunasöögiplaanidega sisse astudes tundusid meilegi hinnad tiba kallid olevat. Kahtlustasime, et seinal olev värviline hinnakiri nendegi klientide nina natukene krimpsu tõmbas.
image 
Nuputasime isekeskiski, et koht iseenesest on väga ilus ja tore, kuid kui nad siia oma kogukonda külge ei haagi, siis vast läheb varsti raskeks. Ületee koolilapsi vist praeguse hinnamudeliga päris kohale ei meelita. Kes peaks olema need kliendid, kes siia igapäevaselt peaksid sattuma?  Jõukas Kadrioru kogukonna elanik?
image
Lõunasöögi spets pakkumisi neil veel ei olnud. Võtsin kõige odavama toidu. Tudengi eine. Praetud kartul, muna, singiviilud – 44 krooni. Koduselt maitsev.
image 
Kirjutan sellest kohast, sest ma ei taha, et ta kohe kiirelt välja sureb. Ilus ja sõbralik koht on. Tasub külastamist. Meile meeldis.
Googlest neid ei leia ja Facebookis neid ei ole. Ise tuleb kohale minna. Koha nimeks on Kompott.

1 kommentaar:

Unknown ütles ...

Tore lugeda, et leidsid meid üles ning jäid rahule. Vahepeal on elu edasi läinud ning oleme oma tegemiste kajastamisega facebooki jõudnud, koduleht on tegemisel, kuid googeldades tuleb info välja. Mis puudutab hinnataset, siis põhiroogade hinnad algavad 39-st kroonist ning enamus toitusid on vahemikus 49-79 krooni, samas saab ISIC kaartiga soodustust 10%. Kõige kallim praad hinnaga 149 krooni on kindlasti oma hinda väärt. Oleme Sulle aga väga tänulikud toetuse eest ning oled alati oodatud tagasi. PS! Kompotipurgid pole ainult vaatamiseks, tule kompotti sööma.