reede, 6. august 2010

Hands-on with HTC Desire

Viisakas ei ole maailmaasju väga must-valgena võtta. Vahel lihtsustamise ja näitlikustamise huvides on seda hea teha, et kontraste välja tuua.

On kaks paralleelset maailma. Turundajad ja päris maailm. Kui need üksteisest liialt lahku hakkavad minema, siis päris maailmas elavad kodanikud hakkavad pahaseks saama. Sotsiaalmeedia on sealjuures nagu kuiv mets. Kui tuld võtab, siis põleb vinge praginaga ja suurelt. Sellest on hea õppida.

Aastapäevad tagasi või isegi rohkem lubas Nokia natukene liialt palju rohkem, kui nad tegelikuses teha suutsid. Nokia N97 reklaamiti kõvasti üles ja natukene isegi üle. Lihtne on kõrvuti panna reklaam teleekraanilt ja reaalsus toalaualt. See videoklipp on mööda YouTube ja Facebooki juba mõningat aega ringelnud. Keegi kuri kodanik pani kõrvuti Nokia N97 reklaamis näidatu ja selle, kuidas tema enda Nokia N97 reaalsuses reageerib. Kontrast on päris suur.

Tõenäoliselt ka HTC mehed on seda videoklippi näinud ja üht teist kõrva taha pannud. Õigemini nad on proovinud välistada, et nende praeguse lipulaeva “Desire” kohta samalaadseid klippe hakkaks internetti tekkima.

HTC mehed võtsid ise oma Desire näpuvahele ja rahulikult selgitades, ilma turunduse reklaamianimatsioonideta näitavad, kuidas telefoni kasutajaliides tegelikult liigub ja toimib.

Need kaks videot annavad küllalt adekvaatse pildi sellest, milline on HTC Desire telefon käes hoides, milline on kasutajaliides ja mida sellelt oodata.

Esimene video ehk Part I räägib poole ajast telefoni füüsilistest omadustest. Kuidas ta käes tundub, kuidas SIM kaart sisse käib, kaua käima läheb jne. Teine poolt videost hakkab näitama juba, milline näeb kasutajaliides välja ja mida seal teha saab. Kui sa plaanid seda telefoni osta, siis tasub ära vaadata. Nagu ise oleks näpuvahel hoidnud. Põhilised asjad räägib ära.

Video teine osa ehk Part II keskendub juba ainult telefoni kasutajaliidesele ning sealsete võimaluste demonstreerimisele. Jällegi annab paari minutiga hea ülevaate, peamistest võimalustest, mida selle telefoniga teha saab.


Viide: HTC ametlik YouTube kanal

Kommentaare ei ole: