reede, 13. august 2010

Müüa: CASIO EXILIM EX-S500 “Nordic Silver”

Mõned aastad tagasi arvas Annekreet, et tal on vaja fotokat. Sellist, mis on hästi väike. Sellist mis mahuks hõlpsalt naisterahva käekotti ja mida oleks mugav ja kerge kaasas kanda. Ilus pidi ka olema. Need olid tollased nõudmised. image

Tollal meie kaubandusvõrgust enam õhemat fotokat, kui CASIO EXILIM EX-S500 võtta ei olnud. “Nordic Silver” ehk hallikas-valge värvus kvalifitseerus piisavalt ilusaks, võrreldes tollal teiste pakutavate taskufotokatega.
image

Fotokas on igati aus ja hea, kuid inimesed aparaadi ümber on muutunud. Kui on teada, et miskit pildistamisväärset võiks teele jääda, siis olen oma suure kolaka peegelkaamera kaasa vedanud ning kui miskit väga oodamatut vajab jäädvustamist, siis moodne mobiiltelefon on taskus olnud. CASIO on viimasel ajal kahjuks peamiselt kodus kurvalt riiulis seisnud.

Mõtlesime, et ta võiks hoopis kedagi teist rõõmustada. Kedagi kelle jaoks on samad näitajad fotoka puhul olulised nagu Annekreedale mõned aastad tagasi.

Internetis on kirjutatud lademetes ülevaateid selle fotoka kohta. Kui ta 2005 aastal ameerikamaal poelettidele jõudis, siis nii mõnigi fotomaailma arvamudliidritest julges tunnistada, et “The EX-S500 is, as of July 2005, is probably the best camera on earth for a normal person who wants snapshots and values small size.”

imageTõenäoliselt tänaseks on garantii meie fotokal läbi. Välja näeb ta täpselt selline nagu uuena. Kaasas on ka fotokat kaitsev CASIO kirjaga täisnahast kott. Laadimiseks ja piltide arvutisse võtmiseks on fotokal kaasas eraldi dokk. Kodus lauaarvutiga kasutades ülimugav.

 

Niipalju, kui internetist leidsin, saab veel praegugi seda fotokat mõnest poest osta. Tollal oli ta veel omajagu kallim, aga siiani on ta postifoto.ee poes müügil. Me annaks enda oma ära poole hinnaga sealsest letihinnast. Kui sul on soovi ilusa pisikese fotokaga pilte klõpsida, siis anna endast märku. 

Viide: CASIO ametlikul kodulehel EXILIM EX-S500 kogu ametlik jutt ja tehnilised näitajad.
Viide: Pildid, mis on tehtud selle fotokaga ja üles laetud flickr.com pildibaasi
Viide: Dpreview lühikene ülevaade -  CASIO’S Next Generation EXILIM CARD Digital Camera
Viide: Delfi Forte - Kõige õhukesem digikaamera maailmas?

Kommentaare ei ole: