kolmapäev, 25. august 2010

Samsung Galaxy S suudab muretult mängida HD 720p Divx filme

DivX tegi pressiteate, et nad on nüüd omal nahal üle kontrollinud, et kas Samsungi Galaxy S ikka jõuab täiesti muretult 720p HD formaadis filme mängida või mitte. Suutis. Anti välja ilus märk – Divx Certified.

image Divx inimesed kinnitavad, et see aparaat jõuab ilusasti suuri DivX kodeeringus filme näidata. Turundajatel on midagi mida reklaamiplakatitel säravana välja tuua.

Viide: Samsung Galaxy S(TM) is World's First DivX HD(TM) Certified Android Mobile Phone

Miks ma sellest kirjutan on see, et ma mõni aega tagasi ise samtui üllatusin positiivselt. Kuu või rohkem aega tagasi kohtasin üht Samsung Galaxy S prototüüpi. Sellist, mis oli võtnud päris telefoni kuju, kuid mille tarkvara ei olnud veel päris see, millega ta praegu on müügil.

image Teatavasti on Samsung Galaxy S’il suur 4 tolline AMOLED ekraan. Suurim, mida siinkandis Android telefonide seas hetkel müüakse. Ekraan ise oli juba muljetavaldav. Proovisin tookord isegi, kas ja kuidas telefon suudab suurt HD formaadis filmi näidata. Ta tegi seda täiesti muretult. Ei olnud varem kohanud, et ilma väikese kaasaaitamiseta telefonid sellega väga muretult hakkama oleksid saanud. Seega see Divx certification pressiteade ei olegi päris niisama “soe õhk”. Tõepõhi täitsa all ja ise omal nahal järgi proovitud.

Varasemalt on tarvis olnud videoklipid arvutis eraldi telefoni jaoks väiksemasse formaati ümber arvutada. See võtab üldjuhul nõrgemad arvutid päris võhmale. Pikemate filmide puhul võtab selline tegevus ka päris omajagu kaua aega.

Samasung Galaxy S on riistvaraliselt niipalju võimas, et sa saad tõsta suure 720p HD DivX formaadis filmi telefoni nagu mälupulgale ja vaatamiseks tuleb see lihtsalt käivitada. Pole palju taskutelefone maailmas, mis sellise asjaga muretult hakkama saaksid.

Hetkel vast ühk uhkemaid Android telefone mida meie poodidest osta saab.

Viide: Samsung Galaxy S

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Njah, ma olen nõus :) Tahaks küll. SEe on päris hea video selle kohta: http://www.youtube.com/SamsungMobileUSA#p/u/22/CZFNL4bUKZE

Blogger ütles ...

FreedomPop is UK's first ABSOLUTELY FREE mobile phone provider.

With voice, SMS & data plans costing you £0.00/month.