pühapäev, 4. detsember 2005

Forrest Gump


Tänu Maidule tekkis idee kajastada erinevaid huvitavaid jooksuradu. Tehnilised võimalused selleks on enamvähm loodud ja minul oleks küll tore teada kui keegi veel käiks välja huvitavaid kohti kust mööda joosta või kasvõi samas piirkonnas koos jooksmas käia, kui rajad enamvähem niikuinii kattuvad.
Miks just see rada mainimist väärib? Minu jaoks on oluline, et jooksurada läheks võimalikult liiklusest eemal ning võimalikult vähe suurte teede äärest. Kogu selle trassi jooksul kasutasin sõidutee ääres jooksmist vast 500m. Nõmmelt Rahumäele joostes avaneb väga hea kõrgelt vaade alla mustamäele ning kuni rahumäeni välja saab joosta rahulikult metsas loodusliku mäe äärt pidi kulgevat rada. Kui teha väikene ring ümber surnuaia, siis saab praktiliselt mööda sama rada ka metsa sees tagasi joosta. Jällegi pole vaja autodega võidu joosta. Regio kaardi järgi tuleb raja pikkuseks 8.93km. Parasjagu tund aega jooksmist rahuliku tempoga. Tõusude kogukõrgus tuleb umbes 80m merepinnast. Nii, et omajagu saab mäest üles ja alla joosta.

Link: Pildid jooksurajalt.

Rada: Raja 8 ühiselamu -> TTÜ Staadion -> Mustamäe suusahüppetorn -> Mente et Manu kollane sild -> Nõmme turg -> Tiit Soku korvpallikool -> Rahumäe kalmistu -> Sild rahumäelt Järvele -> Rahumäe raudteejaam -> Rahumäe korvpalliväljak -> Mente et Manu kollane sild -> Trummi suusaring -> Raja 8

Forrest Gump sellepärast, et vahepeal sain ma mingi seltskonna lapsi endale sappa, kes päris mitu minutit proovisid minuga võidu joosta ;)

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.