teisipäev, 25. juuli 2006

Skype tasuta tramm ja kingipäev

Äripäev kirjutab täna:

Kui siiani oli piletita trammisõit vaid "jäneste" pärusmaa, siis tänasest saavad Tallinnas trammiga tasuta kohale ka ausad linnakodanikud, teatas Skype`i Baltimaade turundusjuht.
Selleks paneb tasuta internetikõnedega maailma vallutav Skype käima erikujundusega trammi, millega sõitja ei pea pileti pärast muretsema.

Skype'i tasuta tramm alustab sõite täna kell 13.00 ja on käigus 25. augustini, veetes kordamööda igal Tallinna trammiliinil umbes nädala


Muide, kes veel ei tea, siis täna on ka Skype kingituste jagamise päev. Logi vaid oma Skype kasutajakontoga nende koduleheküljele sisse ja võta oma 10 minutit tasuta kõneaega laua- ja mobiiltelefonidele.

Skype on tõesti nagu tramm. Tasuta saab rääkida vaid teatud kindlal suunal juhul kui see sulle parasjagu peaks sobima, ehk tasuta räägid vaid arvutist-arvutisse juhul kui teine inimene on parasjagu arvutitaga.
Lucky you, kui sinu ja sinu soovitud sihtkoha vahel on trammitee/internetiühendus ning õiges kohas ootab sind vastas inimene arvutitaga ehk näitlikult trammipeatus on tõesti seal lähedal kuhu sa tasuta sõita soovid.
Kui juba kuskile kindlasse kohta tahad kohale saada ning kindlasti inimesega rääkida, siis pead võtma takso või mobiiltelefoni ning tasuta rääkimisest pole juttugi kui tõesti on vaja juttu rääkida.

Samal trammiteemal nüüd ka Skype enda blogis.

Kuigi Diil'i kirjadega tramm sõidab meil ka linnas ringi ning Diili kasutajad vist räägivad ka omavahel tasuta, siis ma pole veel kuulnud, et Diili kasutajad saaksid tasuta trammiga sõita. Skype trammi idee on igaljuhul hea. Võiks öelda isegi, et Diili tramm vol2. Reklaamkirjad on mõlemal peal, aind et Skype omaga saab lisaks reklaamile ka tasuta sõita.

Viide: Äripäev - Skype paneb käima tasuta trammi
Viide: Pakun ajutist tööd Skype trammi kontrolörile

Kommentaare ei ole: