Et ma ei peaks korduvalt vastama küsimustele mis nädalavahetusel juhtus siis olin Saaremaal. Halvad ajad on jälle käes. Kõigest oli üliküllus. Üleüldine üledoos. Kolm päeva olin sunnitud toituma ainult grill-lihast, grill-vorstidest ja mingi looma ribidest. Juua oli ainult õlut. Sööki-jooki niipalju kui ainult sisse jõuad ajada. Koduõlu oli omamoodi frukt. Täiesti elus õlu. Pooltoores - selline mis käib veel kõhus edasi. Niidab nagu muiste. Mitte kurvemas seisus ei olnud ka sääsed ja parmud, kes lõputult minuarust ainult inimeste järamisega tegelesid. Need ei olnud enam lihtsalt parmud vaid tiibadega hambad mis ringi lendasid ja t-särgi pealt trükitähti välja hammustasid. See ei ole naljaasi. Lisaks meeletule söögi ja joogi orgiale sa ka nii kaua magada kui vähegi jõudsid. See oli kosutav. Kuna seltskond oli rahvusvaheline ja kokku tiba üle 50 inimese, siis sai ka hulgaliselt võõrkeeles maailmaasju arutatud. Kõik märkimisväärsemad saare vaatamisväärsuseda said ka vist nähtud.
See sait väärik küll mingit auhinda asjalike kodulehtede kategoorias. Sõrve puhkekeskus. Tegelt oli tegemist väga asjaliku ja mõnusa kohaga. Pererahvas oli tore mis andis palju juurde ja sealsed viineripirukad olid ise tehtud ja täpselt sellised nagu ma olen alati mõelnud et nad olema peavad. Viiner ja õhuke kihttainast ümber, nii et viineri mõlemad otsad on taina seest väljas. Kui ma tahan saia süüa, siis ma ostan seda poest. Viineripirukas on midagi muud ikkagi kui see mida tallinna kohvikutes müüakse, kus viiner on pooleks lõigatud ja kuskile saia sisse mätsitud, nii et annab otsida.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar