esmaspäev, 19. detsember 2005

American dream seestpoolt vaadates

Seekord on teemaks killukesed tarbimisühiskonnast. Mul on kahju ja piinlik tunnistada, et analoogset käitumist võib kohta ka juba meil Eestis. Mõtetu, meeletu tarbimine. Mitte selleks et vaja oleks vaid lihtsalt - Just because I can.

Viide: Epp räägib kuidas nad hiljuti Justini vanemate juures käisid.

Kusjuures sama suuna peale kipub vist ka Elion suruma. Milleks mõelda kui võib kohe osta valmis lahendusi. Keegi ei viitsi mõelda, miks arvuti aeglaseks jääb. Lihtsam on uuem, kiirem, suurem, parem osta. Mulle jääb see rõõm, et kui tullakse küsima, et millist osta, siis ma saan teoreetiliselt soovitada sellist mille ise ostaks kui raha oleks liialt palju ning enesekindlus vajaks turgutamist. Teoreetiliselt ma ei usu, et inimesel kes mitte midagi tehnikast ei jaga, suudaks end eriliselt õnnelikuna 40tuh maksva sülearvutiga tunda. Tema jaoks üks läppar kõik. Aga kui Oliver soovitas, ju siis peab hea olema. See loob märgatavalt parem enesetunde, et järelikult sai ikka hea pill. Nagu Justini isal oli poja heakskiitu vaja hommikusöögilauas.

Täna osteti üks IBM ThinkPad T42 ära. Lihtsalt niisama, soovituse peale, et millist läpparit sa soovitad osta ja mis oleks "normaalne". Giga rammi kannatab natuke rohkem spyware't korraga jooksutada kui hädine 512.

Tehnokrati Pets näitab ekraaniviisoril kuidas poole tunniga kõigest ainult Kazaad ja MSN Plusi installeerides võib oma uue arvuti jäädavalt tuksi keerata. Jee! Saabki uue, sest vana jäi juba jube aeglaseks.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.