reede, 7. juuli 2006

fitPod

fitness + iPod = fitPod
Ehk siis lisaks Nike+ meeskonnale ja Treadmill Training treeningkogumikele on ka teisi entusiaste leidunud, kes suisa suht ilma rahata oma valmis miksinud 30 minutilisi ja tunniajaseid muusikalugusid ja lugude valik ühes treeningmixis on valitud nii, et lugude löögisagedus BPM (beats per minute) langeks kokku sinu soovitatava treeningu südamelöögisagedusega ning tänu sellele suudaksid sa kogu treeningu jooksul sobivat tempot hoida.
Kuna ma alles ükspäev alles nendest traadid kõrvas treenijatest kirjutasin ning "toanaaber" tahab hirmsasti omale mp3'e mängijat hankida, siis vaatasin poes vähe ringi ja polegi nagu midagi võtta, mis oleks väike, kerge, vähemalt 2Gb ja mõistlikult suure ekraaniga, et saaks mugavalt playlistides navigeerida jne. Need kõvakettaga asjad lähevad hirmus raskeks ja kobakaks ning teine äärmus on 22 grammi kaaluvad ilma ekraanita või praktiliselt olematu ekraaniga vidinad, mille kasutusmugavus ei paista millegiga silma. Kui on palju lugusid, siis tahaks neid ka mugavalt organiseerida ja neis navigeerida.
Hetkel on vitriini vaatamise tulemusena silma jäänud vaid iPod Nano ja SanDisk Sansa e250. Hinnavahe on neil aga ligi 800 krooni, Sansa kasuks.
Samas iPod'ile on meeletus koguses igast edevaid lisavidinaid kuni sinnamaani välja, et suuremas osas uutes moodsates autodes on juba iPodi tugi olemas ja kunagi helges tulevikus oleks hirmus mugav rooli pealt iPodi lugudes navigeerida ja oma ühte sama playlisti trennis, taskus ja autos kaasas kanda. Ei mingit CD plaatidega majandamist.
Mercedes annab juba pikemat aega välja kogumike oma valitud paladega. Vägagi väärt kuulamine. Proovitakse tuvustada ja esile tõsta uusi ja säravaid artiste ning seda tarbija jaoks täiesit tasuta. Ei mingit 99 senti allalaadimise tasu.
Mulle hirmsasti meeldib MixTape12 ja siiamaani mängib taskus.

Tegelikult ma tahtsin seda öelda, et keskenduda tuleks olulisemale nagu autoroolis tee jälgimine ja trennis ümbritseval silma peal hoidmine. Muidu võib juhtuda õnnetusi. Õnnetused ei ole üldiselt head.


Viide: fitPod - the online community for fitness and iPod
Viide: dj steveboy podrunner remixes
Viide: Nike+ iPod reklaamvideo

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

isiklikult soovitaks ipodi, kuna neid satub remonti märksa vähem ja möned üksikud vajavad reaalset väljavahetamist. enamus kipuvad softi kalad olema. samas sansa mängijad lihtsalt löpetavad tihedamini oma töötamise ja lähevad väljavahetamisse.
pole möeldud anti reklaamina sansale, aga elu lihtsalt näitab hetkel sedasi remondi poolepealt...