teisipäev, 8. august 2006

Apple WWDC 2006

Võtke endale natukene puhkust ja vaadake paremseda.

Watch Apple CEO Steve Jobs kick off the company’s annual Worldwide Developers Conference (WWDC) with a keynote preview of Mac OS X “Leopard” from San Francisco's Moscone West.


Terve hunnik täiesti uskumatult lahedaid asju on tulemas Apple laboritest. On mida oodata.
Ise olen juba ammu ammu aega oodanud iChat Theatre funktsionaalsust ja võimalust. See võiks olla midagi Skypele kui nad sellega suudaks enne Leopardi väljatulekut turule tulla.
See ei ole mitte lihtsalt fun, vaid ka vägagi productivty toode. Kui siiamaani on harjutud IM tarkvara kasutades üksteise veebikaameraid vaid vaatama ja juttu kõrvale rääkima, siis see on küll tore, aga miks mitte teha asju veelgi funktsionaalsemaks ning näiteks veebikaamera pildi kõrvale näidata slaidishowd oma viimasest reisist või rääkida koosolekupunktidest presentatsiooni abil. MSN'il oli miski Shared Applications aga ei ole mina veel seda tööle saanud ning on ka mingeid kolmanda partei pluginaid mis võimaldavad üle veebilehitseja aplikatsioone jagada või oma ekraanipilti weebikaameraks maskeerida, kuid see pole ikka päris see. Eriti kui oled juba näinud mida iChat suudab.
iChat Theatre oli vaid viimane punkt millest WWDC ettekandes räägiti, kuid ka eespool oli selliseid vahvaid vidinaid mis muudavad natukene arusaama operatsioonisüsteemi kasutusmugavusest. Need tooted tunduvad tõesti mugavad.

Ettekande vaatamiseks on vajalik QuikTime Player mida saab õnneks allolevalt lingilt ka oma arvutisse paigaldada. Ettekande kestus ligi 90 minutit.

Viide: Apple WWDC 2006 keynote
Viide: WWDC 06 (tabelju-tabelju-dii-sii õu-siks)
Viide: iChat sneak peek

Kommentaare ei ole: