esmaspäev, 25. detsember 2006

Windchill factor

Foto NAGI's: Jõulupüha rattasõit
Esimesel jõulupühal (täna) oli nii superlahe ilm väljas, et verivorsti põletamiseks polnud muud paremat tegevust kui ligikaudu kolm tundi rattasadulas veeta.
Väljas olid mõnusalt mõned miinused mis oli pinnase niivõrd kuivaks külemetanud, et kui kruusatee peal sõita siis oli suisa tolmujutt järel. Päike oli päev otsa täpselt nii kõrgel/madalal, et ükstaspuha kuidapidi vaatad, paistab ta sulle ikka otse silma (päikeseprillid jäid tallinnasse).
Mingil hetkel joogipeatust tehes oli aga külm tuul oma töö teinud ning üllatuseks oli Isostari spordijoogist saanud midagi jääpüree sarnast. Joomise asemel oleks võinud seda sama hästi nagu putru lusikaga süüa.
Jalgrattasõbra point-of-view'st vaadates sellised jõulud mulle meeldivad. Hea, kuiv, külm, päikesepaisteline päev metsaradade nautimiseks. Lihtsalt super.

Liikudes ligi 25km/h tunnis väikese vastutuulega, jätab ISC windstopper dress kandja juba natukene tuule kätte külmetama. Lihtsalt tuul puhub mõne miinuskraadi juures sellise kiiruse pealt riietest läbi.

Kommentaare ei ole: