esmaspäev, 8. jaanuar 2007

Vox - N-seeria Nokiate uus blogimise keskkond



Nokia teatas täna, et nad on otsapidi SixApart'iga käed löönud ning kõik uued N-seeria multimeediatelefonid saavad omale eelpaigaldatud bloggimise aplikatsiooni mis mugavalt saadab soovi korral kogu sinu telefoniga salvestatud audiovisuaalse meedia vox.com bloogi. Esimesena on Vox'i aplikatsioon kaasas täna esitletud uue Nokia N93i'ga.

Las Vegas, USA - Nokia, the world leader in mobile communications, and Six Apart, the world leader in blogging, today announced cooperation to bring Vox (www.vox.com), a free personal blogging service to the Nokia Nseries multimedia computer product range. 

Uue N-seeria telefoni ostmisel ja Vox'iga liitudes antakse igale uuele liitujale ka gigabaitide kaupa kettaruumi kogu oma digitaalse elu jäädvustamiseks ning teistega jagamiseks.

Nokia users who sign up for Vox get an extra gigabyte of upload space every month. More room for all your videos and photos. Join Vox today and the extra bandwidth is yours, automatically!

Tegin omale kasutaja ning vaatasin vähe keskkonnas ringi ning postituste loomine, videode ja piltide lisamine on justkui kordades lihtsam, kergem ja kasutajaliidese poolest ilusam kui seda bloggeriga. Kasutatud on ka uut ja moodsat Web 2.0 tehnoloogiat mis teeb blogikeskkonnas toimetamise märgatavalt kasutajasõbralikumaks ning nauditavamaks.
vox.com blogikonto on võimalik siduda ka oma Flickr'i ning YouTube kontodega, et postitusele lisada videoklippe ning pilte otse teistest video- ja pildibaasidest. Loomulikult on sulle antud ka omajagu ruumi  filmide ja piltide ning ka audio failide salvestamiseks vox'i keskkonda.

Vox offers rich media integration, including the ability to insert video, photos and web content into posts by connecting with popular web services people already use such as Amazon.com, YouTube, Flickr, Photobucket, iStockphoto, and iFilm. Generous storage – two gigabytes total uploads per month and three gigabytes for Nokia Nseries users – assures members that they never have to worry about deleting an important memory.


Vox ise tahab kasvatada midagi "online neighborhood"'i sarnast, kus lisaks sinule on ka kõik su mobiilselt blogivad sõbrad koos ning siis omavahel saab näha mida keegi viimati on postitanud ja lisanud. Uut postitust lisades saab ka kohe valida kellele see üldse nähtav on. Nii nagu Nagiski, saab teha oma gruppe ja vastavalt sellele siis sisu jagada.

Viide: SixApart pressiteade
Viide: Link to Vox - Nokia

Kommentaare ei ole: