pühapäev, 21. oktoober 2007

Uues ujulas ujumas

A mul on kodulähedal uus ujula ujumiseks. Vaid kõigest poole tunni jalgsimatka kaugusel. Ilma suurema kärata on avatud Õismäe ujula.
Neil on 25-meetrine 6 rajaga bassein, lastebassein, mullivann, leilisaunad, jõusaal, solaarium ja beebivann.
fuajee
Pildil Õismäe ujula fuajee

Üllatus oli see, et pühapäevasel päeval ujulasse minnes olin suutnud sellise aja valida mil õnnestus täiesti ihuüksi 6 rajaga basseinis ujuda. Seda ei ole Tallinnas just väga tihti juhtunud. Küll aga olid mõned pered oma lastega eelpoolnimetatud lastebasseinis ning ka mullivann oli vanemate inimeste poolt täielikult hõivatud.
ujula

Uus ujula on äge. Kõik on puhas, värske väljanägemisega ja ilusasti korras. Vesi oli 27'C ning saunas oli 80'C sees. Täitsa mõnus.
Riidekapid käisid huvitava ühe kroonise nipiga. Selleks, et kappi lukku panna, pead 1 kroonise sisse panema, sest muidu võti ei keera. Pärast kappi lahti keerates kukub see enne sisse pistetud 1 kroonine ilusasti välja. Vajadusel saab 1 krooniseid vastuvõtus vahetada kui endal kaasas ei juhtu olema.
ujula_sissepaas
Pildil ujula elektroioniline sissepääs. Nagu Coca-Cola Plazas.
 
Täna veel millegipärast kaardiga maksta ei õnnestunud. Seega tasuks piletiraha jagu sularaha taskus hoida.
Hinnad iseenesest on Tallinna kohta justkui vägagi soodsad. 90 minutit ujula kasutamist maksab kõigest 65 krooni ning 60 minutit hommikuujumist koos käibemaksuga 30 krooni.
ujulamaja

Asuvad nad Õismäel. Haabersti Linnaosa Valitsuse taga. Ehitajate tee 109A.

Viimati käisin ujumas eelmine talv Nõmme ujulas ning jätsin sealse käimise poolikuks kuna seal olid isegi hommikuti kell 7 kõik rajad raskelt ülerahvastatud. Ehk õnnestub nüüd Õismäel mõningat aega hommikuti ujuda nii, et kuuekesi ei peaks ühte rada jagama.

Tänane reaalsus oli see, et 30 minutit ujusin non-stop ja siis hakkasin juba seina pealt kella vaatama, sest väsimus tuli peale. Veel 10 minuti ja siis sauna puhkama. 10 minutit sauna, väikene värskendav pesu ja veel 15 minutit järgemööda ujumist.

Viide: Õismäe ujula

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ma otsisin kah pikka aega normaalset ujulat ja sattusin samuti selle otsa. Oleks võinud ju varem seda postitust lugeda...aga polnud aega. Käisin ise samuti täna seal, tõesti hea, kuigi kartsin, et koolivaheajal palju jüntsusid. Veidi häiris 90 minutiline ujumisaeg, olen harjunud ühe teise ujula 2 tunniga, aga no ta asub maakohas, seega kärab küll.

Unknown ütles ...

Kas seal tribüün ka on?

Oliver ütles ...

Ei, minuteada mitte