laupäev, 24. november 2007

Müüa varrega lumelaud

image

Lumelaud ei ole enam mingi uudis mäenõlvadel. Iga aastaga võib üha rohkem näha nõlval suusatajate kõrval lumelaudureid. Enamasti on nad noored ja uljad tegelased, kes proovivad ikka sõita seal, kus hooldatud suusanõlv lõppeb ja rägastik hakkab.

Lumelaua populaarsus on tingitud enamasti rohketest kasutusvõimalustest. Harrastaja lumelauaga saab sõita nii hooldatud nõlvadel kui ka puuderlumes, saab hüpata teha trikke jne. Ostes endale enamvähem korraliku lumelaua jätkub tema kasutust aastateks. Laud sobib algõppest kuni heal tasemel harrastajani välja. Seega ei pea tegelema pidevalt uute lumelaudade soetamisega.
Teine lumelaua positiivne omadus on tema lihtsus ja mugavus. Puuduvad igasugused tüütud vidinad, on ainult üks laud. Õppiminegi on suhteliselt lihtne ja kiire. Enamasti õpitakse esimesed sõidunõksud selgeks ühe kuni kahe päevaga. Iga õpitud samm püstitab uue ja keerulisema väljakutse, seega kunagi ei teki olukorda, kus edasi pole võimalik liikuda. Loomulikult lumelaua kõige suurem magnet on kiirus, hüpped - meeletus koguses adrenaliini.

Viide: Bricole - Lumelaud

Viide: Bauhof -> Sooduspakkumised -> Fiskars lumelaud

Kommentaare ei ole: