neljapäev, 3. aprill 2008

Opera Mini 4.1 Beta

Opera Mini neljas versioon on saanud väikese uuenduse, vigadeparanduse ja nii mõnegi uue võimaluse. Opera Mini mobiiliveebilehitseja teeb natukene internetiaadresside sisestamist lihtsamaks, ehk nüüdsest pakub ta "auto-complete" võimalust, mis maakeeli tähendab seda, et ta proovib ära arvata aadressi mida sa aadressireale sisestad.

Kindlasti enamus on kolinud ammu üle internetis asuvale e-maili kirjakastile ning Opera teab seda. Nüüdses on mugavalt võimalik veebis oleva e-maili postkasti kaudu e-kirjadele manuseid lisada (saad webmailist attachmente kirjadele külge panna). Browseril lubatakse telefoni failisüsteemist faile küsida. Samuti seeläbi sama funktsionaalsuse abil näiteks blogi pilte saata.
Pole veel ise jõudnud järgi proovida kuid nüüdsest pidavat olema võimalus ka veebilehti otse telefoni salvestada, et neid saaks siis hiljem lugeda (Offline viewing).

Dear Opera user,

Opera Mini 4.1 beta is now out and ready for download. This newest release includes several new features, including automatic completion of web addresses, making it easier to get to the sites you need; tools for attaching files to web-based email; uploading photos to your blog or other site; downloading attachments from email for storage on your phone; and saving and viewing pages offline.

Download the 4.1 beta now
To download Opera Mini 4.1 beta now, visit mini.opera.com/beta using your
phone's existing web browser and click on “Download Opera Mini.”

Kommentaare ei ole: