reede, 23. mai 2008

Tule, teeme maailmarekordi

Läksin, andsin oma panuse. Kõige raskem koht oli see, kus tuli ID-kaart arvutisse paigaldada. Sisseehitatud ID-kaardiliugeja avavus on sülearvutil niivõrd peenikene ja pisikene, et sinna annab seda kaarti sisse surada. Omast kogemusest tean, et meil on veel küllaldaselt sülearvutikasutajaid kes pole vähimagi määral teadlikud sellest, et neil on sülearvutis juba algselt sisseehitatud ID-kaardilugeja ning kasutavad rahumeeli välist USB kaardilugejat ID-kaardi kasutamiseks. Meedias tehakse promo USB kaardilugejatele ning see kes vaevalt USB, PS/2, LPT ja monitori pesadel niikuinii vahet ei tee, ega see inimene vast märka sedagi kui ta sisseehitatud kaardilugejat juba niigi igapäevaselt kaasas kannab.

ID-kaardi elektrooniliste kasutusvõimaluste teavituskampaania toimub Euroopa Liidu struktuurifondide programmi "Infoühiskonna teadlikkuse tõstmine" raames. Programmi eesmärk on suurendada olemasolevate elektrooniliste lahenduste kasutamist, soodustada uute e-teenuste teket ning kindlustada turvateadlikkuse tõstmisega infoühiskonna jätkusuutlikku arengut. Programmi tegevusi rahastatakse Euroopa Liidu struktuurifondide vahenditest ja selle kogumaht on 50 miljonit krooni. Programmi tegevused viiakse läbi ajavahemikus 2007-2015.

Mega miljonid lähevad kampaania promo peale. Meedias on kajastus olnud päris kõva.

Oma panuse kampaaniasse saad anda ka Sina - kui soovid kampaania bannerit oma kodulehele, täiendavat teavitust oma töötajatele, klientidele või koostööpartneritele, siis anna meile oma soovist teada!

Vägagi edukalt võiks kampaaniabannerid panna sellele samale kodulehe koos lähtekoodiga, mida iga blogi või kodulehe omanik saaks mugavalt oma blogi kopeerida ning seeläbi suust-suhu blogist-blogi reklaami kaudu ettevõtmist veelgi promoda.

Pidasin silmas midagi sellist nagu on Opera veebilehitseja oma reklaamimiseks teinud. Kui mulle meeldib Opera't kasutada ja ma olen selle fänn, siis on mulle vägagi lihtsaks tehtud veebilehitseja reklaambännerite paigaldamine oma kodulehele. Ilma, et ma peaks kellegile hakkama kirja saatma ja eraldi bännereid ja materjale küsima.

Viide: rekord.id.ee

Kommentaare ei ole: