teisipäev, 19. august 2008

Nokia 8800 Carbon Arte

Oi-oi, Nokia teatas täna oma pressiteates ühe väga bling-bling telefoni turuletoomisest. Suisa sportlikust huvist tahaks seda korraks käes hoida. Ainult materjalide pärast.
image

Telefoni korpus on käsitööna valmistatud süsinikkiust, titaaniumist ja roostevabast terasest. Päris tugevad ja aegumatud materjalid.

Inspired by the use of these materials in a range of areas, including architecture, sports cars and aerospace, the Nokia 8800 Carbon Arte reflects a modern feel through the unique tones, textures and sculpted shapes that carbon fibre and titanium deliver.

Suurepärane disain on ühendatud suurepäraste tehnoloogiliste saavitustega. Telefonile on lisatud näiteks selline tore funktsionaalsus, et kui telefon kogemata koosolekul heliseb laua peal, siis helina vaigistamiseks piisab vaid sellest kui telefon tagurpidi keerata, ehk ekraan vastu lauda. Telefon jääb vait.
image

The turn-to-mute silencing mechanism allows individuals to silence incoming calls in a discrete manner by turning the phone over, screen-side down.

Kuna tegemist on Nokia eksklusiivsarja lipulaevaga, siis ei tule telefon ka mitte lihtsa lisavarustuse ega tavalise pakendiga. Nokia 8800 Carbon Arte karbist võib lisaks telefonile veel leida puutetundlike nuppudega Bluetooth peakomplekti, stiilse telefoni lauahoidja-laadija ning telefoni kaitsva nahast kandekoti.
image

Nokia sõnul jõuab telefon poelettidele selle aasta kolmandas kvartalis ning hinnaks peaks kujunema suurusjärk 1100 Eurot.

Nokia Press Release: Nokia 8800 Carbon Arte reflects authenticity and performance

Viide: Nokia Carbon Arte pildid

Kommentaare ei ole: