neljapäev, 11. juuni 2009

Sony Ericsson Themes Creator

Kõigile kaunite kunstide armastajatele, kes oma telefoniks valinud Sony Ericssoni, on valmis tehtud programm omanäoliste “Teemade” loomiseks. Teemad, ehk inglise keeles Themes ehk see kuidas telefoni taustapilt, menüüd ja ekraanisäästjad üheskoos välja näevad.

Sony Ericsson Themes Craetori abil on võimalus väga isikupäraselt oma telefoniekraanilt nähtav omanäoliseks muuta.
image 
Võimaluste valik, mida kõike seal muuta saab on väga lai. Hea värvitunnetusega inimese jaoks on seal mänguruumi hulgaliselt. Iga nähtav tekst ekraanil on võimalik ise värvi joonistada. image Kasutusmugavust lisab kindlasti võimalus pärast iga värvimuudatuse tegemist kohe järgi vaadata, kuidas see üldist menüüde väljanägemist mõjutab.
imageSony Ericssoni Themes Creatori kodulehel on üks väikene programmi tutvustav video üleval, mis annab kiirelt hea ülevaate mida kõike selle programmiga teha saab.

Asi mida ehk tasuks tähele panna on see, et kui esmakordselt Themes Creatorit käivitad, siis vali kindlasti programmi ülevalt paremast nurgast oma telefonimudel.
image
Vastavalt valitud telefonimudelile kohandab programm funktsionaalsust selles osas, millises mahus lubatakse kasutajal teemades muudatusi teha. Uuematel telefonidel võrreldes vanematega on teemade muutmise kohalt oluliselt rohkem lisavõimalusi.

Viide: Sony Ericsson Themes Creator

Kommentaare ei ole: