pühapäev, 9. september 2007

SEB ÜHISPANGA VIII TALLINNA SÜGISJOOKS

Eelmine aasta läks paremini. Üritus ise oli muidugi suurepärane. Korraldus sujus ja polnudki muud kui vaid jooksmist ja üritust ennast nautida.

Nimi: OJAMAA OLIVER
Stardinumber: 1972
Aeg: 00:51:47
Koht: 1272
Koht vanuseklassis: 580

Usk ja lootus oli kasina treenitusega vähemalt eelmise aasta aeg joosta. Viimase aja jaheda ja märja ilmaga on olnud natukene probleeme motiveeritusega. Õhtul peale tööd vihmasabina saatel end metsa vedamine pole olnud just kõige ahvatlevam tegevus. Nii oligi, et peale viimast Rakvere Rattamaratoni sai vaid kaks korda metsas õhtuti vaikselt sörkimas käidud kui taevas vähekenegi pidas.

Konkurents on see aasta tugevamaks läinud. Eelmine aasta 50min ajaga mahtusin veel esimese tuhande hulka. Seekord lõpuprotokolli vaadates oma eelmise aasta ajaga enam sinna mahtunud ei oleks. Eks rada oli ka seekord natukene teine. Tore oli sellegipoolest.

Natukene hakkab "tuule tallamisest" kõrini saama. Järgmine aasta tahaks juba märgatavalt eesmärgipärasemalt liigutada. Praegu on veel kõik ikka väga kaootiline. Priit Pullerits kirjutab elavate näidete najal kuidas paljud kes arvavad end trenni tegevat, käivad pigem "tuult tallamas".

Viide: SEB Sügisjooks
Viide: Marek Tihhonovi Spordiblogi
Huvitav lugemine: Marek Tihhonov - Kuidas ma Helsingi linnamaratoni läbi jooksin
Viide: Priit Pullerits: Tulgu vastu, kes julgeb!

Kommentaare ei ole: