neljapäev, 22. detsember 2005

Spordimeditsiin treenerile

Ostsin sellise raamatu. Soovitan sullegi, kui sul pole igapäevaselt käepärast head treenerit võtta, kelle käest nõu küsida.

"Tallinna Pedagoogikaülikooli professori Rein Jalaku, Spordimeditsiini Sihtasutuse spordiarsti Leena Annuse, Eesti suusakoondise füsioterapeudi Lauri Rannama ja Tartu Ülikooli Kliinikumi dotsendi ortopeed Aalo Elleri koostöös valminud raamat "Spordimeditsiin treenerile" annab põhjaliku ülevaate spordiga tegeleja tervisest, vastunäidustustest spordiga tegelemiseks, spordimeditsiinilisest terviseuuringust, sagedasematest spordivigastustest, esmaabist ägeda vigastuse korral, lihashooldusest spordis, spordimassaazist, teipimise põhialustest ja metoodikast, spordiga tegeleja õige toitumise põhialustest.
Esimese õhtuga lugedes sain juba shoki sellest kui valesti ma olen mõningatest asjades aru saanud või siis ei ole neile piisavalt tähelepanu pööranud. Mõtlemata sellele kui ohtlik teadmatult treenimine tegelikult tervisele võib olla.

Viide: Sportnet: Ilmus spordimeditsiini õppevahend treenerilitsentsi I-III astme taotlejatele
Viide: Raamatukoi raamatupood: Spordimeditsiin treenerile

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.