pühapäev, 30. aprill 2006

Aprilli treeningute kokkuvõte

Kokku sibasin tervisespordiradadel - 33:34 tundi
Treeninguid kogunes - 19 trenni
Südamelöögisagedus keskmiselt kõikide treeningute peale - 127 lööki minutis
Energiat kulutasin - 18024 kcal
Kuu lõikes keskmiselt kaalusin - 98.6 kg
Kokku lõi süda treeningutel - 246390 lööki

Jooksukool pani natukene mõistust pähe ja tõi tagasi maapeale, ehk rangelt mitte üle 135 SLS HR AVG trenne teha. Omajagu ranget distsipliini nõuab nii vaikselt edasi liikumine. Tempojooksud on näidanud, et pulss jääb üllatavalt pikalt madalale. Jooksukooli treeningkavast ei suuda siiski kinni pidada nii nagu vaja oleks. Kool ja töö võtavad oma osa ning õhtuti kui peaks natukene liigutama minema on selline väsimus päevatoimetustest peal, et silm ei seisa lahti. Toitumine on kaootiline nagu alati. Üks asi on enesedistsipliin ja teine lastetuba ning rahakott, mis käseb taldriku alati tühjaks süüa, sest sööki ei visata ära. Maailma muuta on märgatavalt lihtsam kui ise ennast ja seda challenget jätkub veel ikka väga pikaks ajaks.
Tervis on suhteliselt hea olnud. Hetkel ei suuda meenutada, et oleks mõni külmetushaigus või muu jama kallal olnud kogu talve või kevade jooksul. Parem põlv on vahelduva eduga valu teinud aga siiski suhteliselt nõrgalt ja mitte pidevalt.



Kulutused sporditarvetele on endiselt ülemõistuse laes. Eelmine aasta lootsin, et peaks hakkama ühelepoole saama varustuse soetamisega kuid otsast hakkavad juba osad asjad kuluma ning vajavad väikestviisi väljavahetamist.

Kommentaare ei ole: