reede, 30. juuni 2006

Verbdate

Magistriõppe eesmärgiks on olemasolevatest teadmistest sünteesida uuri väärtusi. Nii mulle räägiti. See on vist otsapidi natukene innovatsioon, kui võtta traditsioonilise raamatukogu idee ja vaba aega omavad inimesed ning tulla välja Rannaraamatukoguga. Mõlemad olid enne olemas. Tuleb nad vaid sobival ajal ja viisil kokku viia.
Mingid nutikad seltsimehed on kokku pannud tutvumisteenuse mis kasutab ära kõiki olemasolevaid tehnoloogilisi lahendusi ja minuarust täitsa nutikal moel. Selline mulje jääb nagu Skype mehed oleks sellega ise välja tulnud, kuna portaali hüüdlause kõlab: "Verbdate - Where People Speak Before they Meet!" ja just Skype suhtluse peale on seal justkui väga palju rõhutud. Nimelt on loodud keskkond, kus inimene saab tasuta omale Kasutajaprofiili luua, siduda selle oma Skype kasutajaga nii, et oleks hiljem võimalus teiste kasutajatega suhelda ning näha kes parasjagu on Online. Pildid saab iga kasutaja oma Flickr'i kontole laadida ja teistele nähtavaks teha ning geograafilise paiknemise saab GoogleMapsiga ära näidata. Paned omale Tag'id juurde ja ongi uus sotsiaalne community kust uusi sõpru ja mõttekaaslasi leida.
It simply means that Verbdate is a better social network, free of charge, where you can meet people, speak safely and hopefully form rewarding relationships.


Ma täitsa usun nende mantrasse.
Our Corporate Mantra,"The future is not in content, but rather in the conversations and communities that are formed around it"

We believe that as a result of Web 2.0 technologies a global conversation has begun. Through the Internet people are discussing and inventing new ways to communicate, share relevant information, their experiences, and knowledge at blazing speeds.


Viide: verbdate

Kommentaare ei ole: