teisipäev, 4. juuli 2006

Näita üles natukene loovust

Mulle meenub Pöörase äri raamat mis õpetab edumeelseid vaatama mööda "normaalsusest" ja tavalisest. Loovus on see mis maksab. Tee asju nii nagu neid pole kunagi varem tehtud. Murra reegleid mis siiani on olnud murdmatud. Julge vastu võtta väljakutseid mis teistele tunduvad võimatutena. Kasuta võimalust, sest hiljem sul seda enam ei ole. Jne, jne jne.

Keegi on kõvasti lugenud raamatuid sarjast "Pargi oma auto sinna kuhu keegi teine tavaliselt ei pargi". Reegleid ei saa alati võtta üks ühele. Kõik sõltub tõlgendusest. Ma ei saaks öelda, et nad pargivad valesti. Nad teevad seda lihtsalt omamoodi.



Hetke kasutamine ei tähenda alati seda, et kui parasjagu keegi ülekäigurada ei kasuta siis võib sinna oma auto jätta.


Reeglite rikkumine ei ole otseselt päris see, kui oma auto jätta parkimist keelava märgi alla.


Väljakutse ei ole päris see, et ma jätan oma auto valesti pargitud kohta ning ootan kas Falck jõuab kiiremini kohale kui mina oma asjad aetud. Jne jne jne.



Näita üles loovust ning pargi sinagi oma auto loominguliselt linnakeskkonda.

Säravad tähed väärivad esile tõstmist ja seega kui keegi soovib veel tunnustust jagada suurepärastele parkimisgeeniustele, siis üheks võimaluseks on säravast sooritusest jäädvustatud pilt üles laadida Flickr pildibaasi ning märgistada sildiga "wrongparking". Saavad teisedki näha, et meid ei ümbritse vaid igavad igapäevselt kasti sisse parkivad indiviidid. Think out of the box!

Viide: Wrongparking

Kommentaare ei ole: