reede, 11. august 2006

Varastatud: Roller Vespa 50 LX

Ei, mitte minul. Teller on seekord õnnetu "the choosen one".
Kuna ma tulihingeliselt vihkan neid kes öösiti käivad teiste inimeste vara seadusevastaselt omastamas, siis ma teen kõik, et neil pättidel elu raskemaks ja ebamugavamaks teha ning levitan sõna, sooviga nende äri kinni panna.

Täna öösel (öö vastu neljapäeva, 10.08.06) varastati kesklinna sisehoovist Ferrari-punane roller Vespa 50 LX. Istmekate on helepruun. Kaugelt märgatavaid eritunnuseid pole, esitulel on "marrastus" e. tule plastik on paari sentimeetri ulatuses kraabitud. Eritunnuseks on äkki ka see, et piirajad on eemaldamata (kui nüüd varas neid kohe maha ei võta), mis tähendab, et üle 45 km/h sisse ei võta. Läbisõit 1100km ja natuke.

Roolilukk lõhuti nii et süüteluku kate kadunud ja käima keeratakse mingi suvalise võtmega. Originaalvõtmed on Vespa logoga.

Neid on Eestis suhteliselt vähe, kui kusagil sõitmas näed, siis helista 110 või 5549490 (Siim Teller).

Viide: Vespa LX
Viide: Siim Teller

2 kommentaari:

Teller ütles ...

Aitäh, Oliver.

Oliver ütles ...

Miks mitte ajaveebi kui meediumit ära kasutada kui selleks on võimalus olemas.
Tänu Eesti Ekspressi veebiväljaande esilehele mis viitab samuti siia ajaveebi, on ikka tublisti inimesi seda rollerivarguse teemat lugema sattunud ning ma loodan, et ehk keegigi neist lugejatest ferrari-punast rollerit nähes mõtleb varastatud Vespa peale.

Ma hästi ei kujuta ette, milline peaks see inimene olema kes ostab omale varastatud Vespa. See ei ole ju roller millega tagasihoidlikult liiklusmassi sulanduda.