teisipäev, 5. september 2006

Ekstreemne rada pani jalgratturid proovile

Hingelähedane teema. Seepärast märgin ka siin ära, et tänases Virumaa teatajas on päris hästi kirjutatud pühapäevase Rakvere sõidu kohta.
Foto: Tairo Lutter

Elion Estonian Cup rattamaratonide sarja lõpetas Rakvere raske rajaga maraton, mis läks kohati väga ekstreemseks.
...
Rakvere rahvaaias tuli võistlejail alla kihutada treppe pidi, Vallimäele pääsemiseks aga üles ronida Kreutzwaldi ausamba kõrvalt järsust kitsukesest nõlvast, ratas kaenlas, õlal või pea kohal. Mehist rassimist said pealtvaatajad näha samuti Kõrgemäel, kus kivisest slaalominõlvast üles suutsid sõita vaid esimesed paarsada ratturit. Ka hirmuäratavale tõusule järgnev laskumine polnud mingi meelakkumine: puujuurikad ja kitsas kurviline trass nõudsid terast tähelepanu ning oodatavast lõõgastushetkest ei tulnud midagi välja.
...
"Raske rada isegi neile, kellele rattasõit igapäevatöö, aga see-eest oli väga huvitav. Siin oli kõike: pargis sõitu, üles-alla jooksmist, tuli ette paar kukkumistki metsarajal,” tunnistas Rakvere rattamaratoni kolmandat korda võitnud tartlane Allan Oras.


Edasi loe aga juba Virumaa teatajast.

Viide: Rakvere ekstreemne rada pani jalgratturid proovile. Reporter: Aivi Pargi


Leidsin juhuslikult internetist ühe pildi Rakvere sõidust, kus keegi kodanik Margo on mind fotoaparaddiga juhuslikult jäädvustanud. Ma siis eee paks mardikas tagaplaanil, kes alles hakkab mäkke tõusma. Esimesel on juba nokk lennus.

Kommentaare ei ole: