pühapäev, 17. detsember 2006

Nokia 5500 Crash Test

Kunagi ma viitasin siin blogis Siemens M75 Crash Testile kus pandi kõige raskemates oludes telefon proovile. Aeg on edasi läinud ja Siemens seisab ilusasti riiulis ning taskusse on kolinud Nokia 5500. Mõlemad ju sama klassi pillid. Ainult, et Nokia on tiba noorem ja moodsam, nö. Smart Phone juba. Rasketes oludes opereerimiseks ideaalsed mõlemad.

Nii nagu Siemensiga tehti vinget Crash Testi, on sama ka Nokiaga tehtud. Nagu ikka, paigutati telefon imepeene tolmu sisse otse tolmuimeja tolmukotti. Hiljem pesti ilusasti kraani all seebiveega puhtaks ning ei häda midagi. Isegi piima sees telefoni ujutamine ei teinud miskit häda. Loomulikult 6 meetri kõrguselt telefoni alla viskamine jätab mõningad kriimud korpusele, kuid ega see oluliselt telefoni töövõimet mõjuta.

Alljärgnevalt viidatud lehel tasuks ka videoklippe vaadata. Päris karm on näha kuidas tehakse läbi seda mis väidetavalt kõige enam telefone on tapnud. Juhus kus seltskonnas laual asetsevale telefonile kogemata õlut peale aetakse. Siin Nokia Crash Testis testis valatakse suisa terve pudel õlut telefonile samal ajal kui telefon heliseb. Lisaks videoklipid autoga erinevatel kiirustel telefonist üle sõitmisest jne jne.

Viide: Link to Nokia 5500 Crash Test

Kommentaare ei ole: