kolmapäev, 20. juuni 2007

Tasuta eBuddy Mobile Messenger

Mobiiltelefoniga MSN'is suhtlemine on jällegi natukene käepärasemaks ja taskukohasemaks muudetud. Üks välismaa firma nimega eBuddy on juba pikemat aega pakkunud võimalust veebilehitsejaga MSN Messengeri kasutada. Paistab, et neile on sellest veebi ja WAPi versioonist veel väheks jäänud ning alles hiljaaegu teatasid, et palun väga, me tegime teile tasuta kasutamiseks valmis eBuddy Mobile Messengeri mobiiliaplikatsiooni. Lisaks MSN'i kasutamisele võid sa sama aegselt olla sisse logitud ka Yahoo! ning AOL'i suhtlusvõrgustikesse.



Proovisin seda korra isegi. Programmi telefoni paigaldamine oli imelihtne. Töötas kiiresti ning nägi välja päris viisakas. Teinekord kui hädapärast on mingil põhjusel vajadus telefoni vahendusel mõni kiirsõnum MSN'i sõbrale saata, siis asi täitsa toimib.

Loomulikult on koguaeg olnud võimalik MSN'i ka ilma igasuguse aplikatsioonita telefonis kasutada, kuid see WAP'i lehel ringi kolistamine oli küllaltki kohmakas tegevus võrreldes spetsiaalse MSN'i aplikatsiooniga ning veebilehel chättides kulus ka tõenäoliselt kõvasti rohkem andmemahtu, sest veebilehe kujundust tuli aegajalt mobiiltelefoni ekraanil uuendada.

eBuddy ise toobki oma eelisena esile seda, et mobiiliaplikatsiooni puhul ei ole vaja üle võrgu muud suurt liigutada kui sõnumeid ja Online statust. Kujundus on aplikatsiooniga sinu telefonis ja seda ei pea iga kord eraldi üle võrgu alla laadima. Jällegi väikene kokkuhoid.
WAP'i lehelt MSN'i logides oli vajalik iga kord sisestada kasutajanimi ning parool. eBuddy mobiiliaplikatsiooni puhul suudab programm need ise meeles pidada ning alati ilma eraldi parooli küsimata sisse logida.

eBuddy Mobile Messengeri allalaadimiseks suuna oma mobiiltelefoni veebilehitseja aadressile: ebuddy.com/mob ja järgi edasiseid juhendeid. Kui ma õigesti mäletan, siis tuli sealt "Download" valida ning seejärel alustataksegi programmi paigaldamist sinu telefoni.

Viide: eBuddy Mobile Messenger beta
Viide: Window LiveTM Messenger for mobile (beta)
Viide: Kuidas EMT MSN Messengeri mobiilis kasutama hakata?

Kui sa mingil põhjusel ei soovi või ei saa eBuddy Mobile Messengeri programmi oma telefoni laadida, siis võid proovida kasutada ka eBuddy MSN'i läbi nende spetsiaalse WAPi lehe. eBuddy Messengeri kasutamiseks tavalise mobiiltelefoni internetilehitsejaga suuna ta otse aadressile: http://www.ebuddy.com/mobile/ ning logi sisse MSN'i kasutamiseks. Nii lihtne see ongi.

2 kommentaari:

Krissu. ütles ...

Nii mul on küsimus?
Et kui tõmban selle ebuddy endale telefoni,et kas ma saan seda kasutatda tasuta või on rahaline?

Oliver ütles ...

Messenger ise tasuta, küll aga pead tõenäoliselt natukene maksma mobiilse interneti kasutamise eest oma mobiilsideoperaatorile vastavalt sellele, mis mobiilipaketti sa kasutad.